• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    TRISSIE: ja uz jsem mile bankovni urednici oznamil ze pokud nejsou ochotni prihlednout k danym skutecnostem tak ze s CSOB koncim. Uz od pristi vyplaty mi zacnou prasulky pritekat do mBank a stejne tak jsem si tam uz zaridil i veskere platby.
    Kazdopadne asi napisu velice osklivy email zodpovedne osobe, neb s obdobne rekl bych "neserioznim" postupem jsem se tam setkal v zacatcich sveho fungovani u nich a tusim ze to bylo i u stejneho bankovniho urednika.. v te dobe jsem mel nadprumerny prijem 15K cisteho a mili urednik se na mne sladce usmal a rekl ze mam nizky prijem (chtel sem pitomejch 10K povolene precerpani :-DD ). Dnes kazdy mesic mi v poste cpou ze mam predschvalenych 100K atd.. a ve finale toto..

Jinak co se tyka mile Telefonicy tak vynulovani je 1. krok, dalsi kroky zvazim po porade s pravnikem neb jsem toho nazoru ze v teto databazi jsem se nemel ocitnout uz z toho duvodu ze jsem o dluzne castce nebyl zadnym zpusobem zpraven. A za dalsi poskytli me udaje 3. osobe bez meho vedomi coz taky neni prilis seriozni.. ale nevim jestli neni klicka v smlouve (kterou uz davno nemam :-D). Kazdopadne budu chtit vymazani z one databaze.

No a posledni krok by byl asi obratit se s pravnikem primo na Solus coz bych vzhledem k jejich pomerne vstricnemu a myslim i slusnemu jednani delal nerad. Ale teto firmne jsem nikdy nedal souhlas s nakladanim s mymi udaji..

ADAMM: BTW: kdy bude mPujcka funkcni i pro klienty?? :-) a jak odhadujete % u hypotek pro pristi rok cca? Uvazuju o prefinancovani stavajici hypoteky.. (nastesti neni u CSOB :-D )
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NOSPAM: solus je svině, a cbcb taky ;) já si myslím, že je to tak, že úvěrové oddělení by ti to - v kterékoliv bance - v klidu schválilo, ale pokud něco jede automaticky, tak má člověk prostě smůlu. musel bys chtít natolik vysoký úvěr, aby to někomu stálo za ruční zpracování...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NOSPAM: já bych si v rámci zrychlení procesu vydupala schůzku s nadřízeném úřednice/úředníka, který ti tohle řekl... a zopakovala tohle. Ono jde úplně všechno, ale musí někdo chtít...
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Tak asi potesim ADAMM neb dnesnim dnem mne naprosto a totalne nastvali veskere financni instituce a CSOB obzvlaste kdy po te, co jsem jejcih klientem jiz 8 let a 8 let mi k nim i od nich chodi veskere penize nebyl schvalen kratkodoby uver neb mam u SOLUS zaznam o nezaplacenych 324Kc u Telefonicy O2. A to i pres to ze v okamziku (tj. dnes) kdy jsem se to dozvedel onu sumu uhradil, dokonce jsem byl schopen i dolozit bance jak potvrzeni o uhrazeni teto castky, tak i od O2 potvrzeni ze nemam zadne zavazky a tudiz jiz v pondeli bude stav u SOLUS 0 a dokonce i jsem byl schopen ziskat vypis od SOLUS o stavu tak mi bylo bankou sdeleno ze dokud mam jakykoliv i nulovy zaznam nebude mi poskytnuta zadna pujcka. Cili na dalsi tusim asi 3 roky kdy se zaznam maze bych byl jen sponzorem CSOB bez uzitku pro mne.

Nuze doufam tedy ze mBank se ukaze pruznejsi a vstricnejsi nez byla mila CSOB :-)

Jinak pokud by mi nekdo dokazal pomoct ci poradit jak se zbavit zaznamu od telefonicy jelikoz na dluh jsem nebyl nijak upozornen tak budu vdecny.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    MRTVY_KENNY: spíš dowgradovali z vist na xp :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    asi jim zcernaly visty, ne? :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    :))
    jeste ale pockam radsi jeden den, jestli to neni nejakej fikanej fejk :)
    ATAN
    ATAN --- ---
    tak to je jasny, ja pouzivam linux.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    uz tam maji info ,ze problemy byly zpusobeny aktualizaci windows
    ATAN
    ATAN --- ---
    Mne to porad jde.
    KASUMI
    KASUMI --- ---

TRISSIE: mne uz pro zmenu nejede ani web
    dneska se mi tam jeste nepodarilo dostat...(do IB)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ATAN: díky, takže zase interní šikana...
    ATAN
    ATAN --- ---
    jsem tam.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    funguje dneska ČSOB internet banking?
    já se tam nemůžu celý den dostat, ale je taky možné, že to mám nově zakázané z práce...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    adamm: toho sem si nevsim, ale byl sem zvedavej kdo to bude nad nama tak sem se kouknul na tabuli dole
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ANDY_WARHOL: v tom případě zdravím :D zaznamenals náš malý prank?
    mBank in da house :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    sem zjistil ze mbanka se pristehovala k nam do baraku, maj tady cely patro nad nama
    FINSON
    FINSON --- ---
    ZONICEK: Jo, už jsem si poposedl, díky :-)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    FINSON:
    No tenhle :
    ZONICEK:
    FINSON
    FINSON --- ---
    ZONICEK: Prosímtě, co je to za nadupaný notebook?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam