• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ENTENTYKY:
    To je divný... Toho Majkla jsem viděl na vlastní oči :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ZONICEK: ja myslim,ze s tim moc uspech nemaji - puvodni cena za kartu byla tusim 400, pak udelali akci a nakonec maji pro studenty dlouhodobou akci za 99 Kc .. takze
    ono jde hlavne o to, ze na tu kartu pomalu nic nejde dat kvuli autorskejm pravum - kdyz jsem se ptala, tak mi slecna navrhla, ze prej treba zviratko :D takze slusne fotky lidi a zviratek a ruzne neutralni symboly, nic vic nejspis neprojde
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    NAVARA:
    No u spořky si můžeš vybrat jenom z přednastavenejch designů ne ? Mě teda dali vybrat asi z 3 co maj... ale vlastního nic...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZONICEK: tedy to, co sporka uz ma roky? opet KB svoji rychlosti neprekvapuje :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NOSPAM: následující dny jsou popsaný zde: http://blog.mbank.eu/cz/blog/2008/07/07/mrada-a-jubileum-mfora/

ty ještě další jsou daleko... jedna ze zásadních věcí je příprava na Euro u Slováků, to nám docela požírá IT kapacity.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NTR23: vyškrábaný se setře.. lepší to tam vypálit autogenem :-D ehm..
    ADAMM: nojo ale češi sou lemrya líběj se jim kraviny :-D (Nechceš naznačit priority pro následující dny?? ;-)) )
    NTR23
    NTR23 --- ---
    ZONICEK: nejlepší metoda jak si zapamatovat pin je vyšrábat si ho hřebíkem na bankomat.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    já si myslím, že marketingově je to dobrý tah - osobně bych byl určitě pro. ale prostě není to priorita, polská mBank to nemá a dceřiná MultiBank s tím velký úspěch nezaznamenala... takže bude určitě trvat, než to náš marketing protlačí. a upřímně, priority jsou jiné :)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Hlavní výhodu hlavne spatřuji v tom... že si tam můžeš nechat natisknout PIN. Takže už si ho nemusíš pamatovat, nebo ho tahat na papírku u karty :)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    NOSPAM:
    No ségra kámoše tam má Majkla z Prison break... tohle prostě nezastavíš :)
    Hlavní je že ty lidi k nim šli... a až jí bude 25 tak se jí stejně banku měnit nebude chtít a tak tam zůstane...
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    ADAMM: sakra a ja si tam chtel dat hambatou fotku moji drahy.. :-)))
    ZONICEK: mit tokio hotel na karte je neco tak uchylneho ze bych ty karty na potkani strihal.. :-)

I kdyz kolega ma na karte fotku kde pozuje s kytaristou z Iron Maidien..
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ADAMM:
    Já nato taky koukám v FF.. divný ...
    NAVARA:
    JJ... ono se to nezdá... ale hodně mladých ... hlavně holek po tomhle jdou... Mít na kartě Tokio hotel je prostě frajeřina ...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZONICEK: co, vlastni obrazek na karte?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZONICEK: moc pěkný. ale shodilo mi to firefox.

jinak mBank vlastní design karet mít hned tak nebude. imho nejdřív tak za dva roky ;)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Tohle je fakt pěkně vymyšlený :)
    https://www.mojekarta.cz/
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NTR23: to je kreditka... budou tři varianty, které se budou lišit v úročení a ročním poplatku: nejnižší úročení = nejvyšší roční poplatek. nejvyšší úročení = nulový roční poplatek.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    ADAMM: ta je snad jeste hezci nez delfin :-D
    BTW: nejaky plany do budoucna na karty s moznosti vlastniho obrazku?? :-)))
    NTR23
    NTR23 --- ---
    ADAMM: a nebo jestli to chápu, tak s rybkou a za poplatek bude kreditka (vzhledem k názvu souboru)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    ADAMM: takže čipová bude za poplatek a nečipová zdarma?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NOSPAM: delfín bude ještě chvíli nechipový... nevím, kdy přesně se objeví nové zvířátko s chipem. ale zlatá rybka bude i ve variantě zdarma, takže půjde použít jako částečná náhrada (s chipem a emboss)... a je pěkná :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam