• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ADM: rikali myslim, ze do 16.1. nebo tak nejak bylo to datum
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ADM:
    Kdyby jsi zjistil kde nejlíp taky jách tu mám asi 2k :(
    ADM
    ADM --- ---
    a co slovensky bankovky, nejaky mi tu zbyly, vemou to cesky banky?
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    ahoj, nevíte kde směnit libry v mincích? ;)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    BUNDA: 3,3 má bejvalej Bawag, ale nam měli nějaký poplatek...
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Miluju novej rok.. -370 za používání a pojištění karty od ČS...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZBYNEK: a Fio 3,5%, několik dalších bank 3,3%.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    BUNDA: ING má 3%
    MISERY
    MISERY --- ---
    STEPNI_VLK: no jo, tak nejak jsem to z toho pochopila, ale teda...chtela jsem spis vedet jak moc to je ci neni u ty mBanky vyhodny...no nejlepsi by bylo asi zeptat se u nich, ale treba s tim tady ma nekdo zkusenost...i kdyz me to ted muze bejt stejne fuk, protoze minimalne dalsi 4 roky budu platit jak mourovata komercce, nez mi zase vyprsi fixace...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    MISERY: Na třetí otázku najdeš pozitivní odpověď v odkazu, který sem před tebou vložil BUNDA. ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CASTER: čas ukáže.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Jak je to s tema hypotekama u mBanky? Jsou vyhodne? A da se vzit si hypoteku na jiz splacejici se hypoteku? Nejak se mi moc nelibi hypoteky u KB, mam tam nejakych 300k (uz necelych) a furt platim naky poplatky navic, za vedeni uveru, za vypis z uveru, za pojisteni uveru, za pojisteni domu kterym rucim, za pojisteni domu, kterej jsem koupila (coz mi teda prijde jako blbost, hlavni preci je, ze mam pojisteny ten dum, kterym se ruci)....a jeste musim platit za normalni ucet, protoze na hypoteku v KB musi bejt ucet u KB...to je korunka ke korunce a clovek zjisti, ze kazdej mesic zaplatim tak k hypotece jeste + 300 kacek, coz je za 12 let docela slusnej majlant...
    CASTER
    CASTER --- ---
    BUNDA: no cekal jsem ze to bude horsi, a pochybuju ze ostatni se udrzi vys
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BUNDA: hm, zrovna jsem do nej chtel jit
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Tak nám eMax slušně klesne :-( Tisková zpráva.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Moje připomínka je, že na fóru mBanky když kliknu na sekci, třeba platební karty a dám nové téma (tak bych čekal že nové téma se automaticky zařadí do sekce platební karty) ani by tak nevadilo že musím téma znova vybrat, ale když si toho nevšimnu (beru to jako u větišny fór, že jsem v tématu tak se to vloží tam, tak mi to napíše ať vyberu sekci, ale text který jsem napsal zmizel. To může být velice nepříjemné pokud někdo chce nčeo fakt detailně popsat a píše to třeba 10 minut :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    Kreditka akt 2
    - Dlouho jsem čekal. Nevím nakolik je to běžné, ale byl tam chlápek, který řešil podnikatelské konto a bylo to na dlouho. Nebylo by od věci mít tam vodu (takovou tu čepovačku na barely) a bonbónky (klidně s logem a chutí mBank (-;).
    - Paní přede mnou chtěla návod na IB. Bylo jí vysvětleno, že to je intuitivní. To je špatně, moc špatně! Pro starší lidi (a nejen pro ně) to intuitivní není. Ani náhodou. Zejména pro člověka, který žádný IB nemá. Doporučoval bych mít aspoň čtyřstránkový návod (jeden list papíru) se základní orientací.
    - Formulář na souhlas manželky je zmatený (žadatel na něm nejsem já!), nechte si ho vyplnit.
    - Bohužel nefungovala aplikace kvůli Slovensku (přechod na Euro) a tak to bude poslané na risk team ručně a ozvou se mi a přijdu podepsat smlouvu. Tak jsem zvědav, kdy se ozvou.
    - Už mají na mKiosku letáček na kreditku.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ADAM: Kuchyn dobra, ale kdo tem polakum vymejslel ty stranky, to fakt nechapu... ;)
    ADAM
    ADAM --- ---
    NAVARA: pravda, to by bylo 40 mesičně. to jsem se přepočítal.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Tak na jine tema, dnes jsem na mLince pozadal o platebni kartu k mKontu tak jsem zvedav kdy prijde a jestli s chipem a emboss...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam