• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    :-D nojo.. to by skoro mohla mBanka uvazovat o "oficialnim partnerstvi" s fortunou :-))) oba by z teho meli uzitek..
    Banka ktera nabizi vic.. ;-)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    To je dobrá strategie :) Nízké poplatky za převod na účet s možností výhry až milionu korun :))
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: jde to, ale Sazka v srpnu změnila pravidla, takže teď - pokud to někdo využívá ve velkém - mu může zrušit jeho Sazka účet. stále to jde docela rozumně přes Fortunu (1 - založíte si po netu účet u fortuny 2 - strčíte tam peníze 3 - převedete je na konto 4 - další převod je možný až po jedné sázce, ale ta může být za 5 kč - čili převody do mB za 5 Kč s možností výhry místo ~20+ Kč za vklad na poště)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Nepsals náhodou, že přes terminály Sazky to jde v pohodě a bez poplatku?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PULKA: hotovostní vklady jsou asi až hodně daleko v prioritách. domníváme se, že síť české pošty je natolik rozsáhlá a poslání peněz složenkou není až tak předražené, aby se nám vyplatilo řešit vkladomaty v blízké době.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Uvažuje se u mBank možnost hotovostních vkladů? Anebo to zůstane jen čistě internetové.
    Účet u české spořitelny si držím zhruba kvůli zahraničním platbám a právě možnosti vložit hotovost - výplatu mám sice převodem, ale občas dostávám i něco v hotovosti a nemožnost vložit je na účet je zatím nepříjemnél...
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: Yeh, never(more?).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZONICEK: a ještě jedna věc - poprosil bych tě do pošty o detaily (číslo žádosti a případně jméno kurýra, víš-li ho, nebo toho člověka, se kterým jsi domlouval termíny) - tak jako tak by měli být flexibilnější :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: eh... ne*er! ;-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZONICEK: ono je to teď takové trochu "dvojkolejnné" - jednak pro nás zajišťuje kurýry Mediaservis, jednak je část už "in-house" - takže to dělají lidi z obchodní sítě. po pravdě řečeno, naši vlastní lidi se to taky teprve učí, takže jim asi bude chvíli trvat, než se dostanou na úroveň Mediaservisu. na druhou stranu to nebudou jen kurýři, ale "bankovní kurýři", takže u toho nebudou rozvážet jiné věci a budou o mBank vědět víc než lidi z MS.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: u mBank nelze žádnou lhůtu brát vážně :-)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    MRTVY_KENNY: NELDE:
    Trochu jsem si to chtěl zjednodušit a celé to zařídit z domova no :))
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Tuším je to 10 pracovních dní. U mě to skoro nestihli.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZONICEK: Na počátku byl ten kurýr s více termíny. Dneska ale když jsou mKiosky a centra, kde je to vesměs na počkání, tak je asi okrajový. Kdybys jel do té Anglické hned, tak jsi to měl hotové.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ZONICEK: njn, my to udelali naopak, smlouvu jsme zasli udelat na pobocku a pak uz chodily jenom smlouvy do posty...
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Ještě k té mBank... nerad bych byl kritický hned od začátku. Ale mohla by tam být nabídnuta služba zpoplatněného kurýra. Dneska jsem dostal nabídnut termín úterý 14:00-15:00 to bohužel nemůžu a pak že by to bylo někde v dálce tak raději ať si proto dojdu do Anglické 8. Takže třeba kurýr ten den za 150 by nebyl od věci...
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    BUNDA:
    Tak to tam zaběhnu co nejdřív... díky
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZONICEK: podle zkušeností z mFóra se karta zadá do výroby když banka obdrží podepsanou smlouvu. Do cca 5dnů ti přijde poštou.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Měl bych takovej dotázek... Teď mě volala z mBanky že už tam mám připravenou smlouvu (na kurýra jsem se nějak nedohodli, protože její termíny příští týden v 14:00-15:00 a pak někde vzdáleně bohužel nemůžu) tak si proto musim zajít do Anglické, ale tam předpokládám ještě karta nebude co ? Netušíte někdo za jak dlouho dostanu k účtu kartu když jsem o ní zažádal společně ? jde oto že bych potřeboval platit přes net co nejrychleji... díky
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    ZBYNEK: Na to jsem se tak uplne neptal, podminky pro Premiera znam. Spis me zajimalo, jestli je pristup jejich intenetoveho bankovnictvi nejakym zpusobem odlisny, ze rikas, ze by se nemelo srovnavat..

Ted vyuzivam jine VIP a privatni bankovni sluzby a internetbanking je nic moc, coz mi trosku vadi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam