NICTUKU: rozdíl mezi mBank / FIO vs. KB, ČS, ČSOB? velký.
schválně napiš, co by sis představoval. já mám třeba osobně tohle - teď jsem se schválně podíval do historie:
1) vedení účtu
2) embossovaná karta s možností nastavit si limity kdykoliv s okamžitou platností pro různé kanály on-line
3) dva trvalé příkazy
4) jedno inkaso
5) okolo 5 plateb v rámci mBank (kamarádi ji mají taky, je to zadarmo, občas tím řeším, že si třeba na oběd s kolegy zapomenu vzít peněženku nebo jsem nevybral a po příchodu zpátky do kanclu jim to hned pošlu)
6) 3-4 platby mimo mBank
7) průměrně dva výběry měsíčně bez hledání bankomatu
8) informativní sms (o autorizaci karty, o automatickém splacení kreditky, o příchozích platbách, o provedeném trvaláku atd.)
9) kreditní kartu se slušným limitem
10) kontokorent 20k, který jsem si udělal z testovacích důvodů a nějak jsem se furt nedokopal ho zrušit.
běžně platím kartou víc než 4000 měsíčně, aniž bych si to musel nějak extra hlídat.
mám mBank a platím teď 45 Kč za balíček SMS (což bych asi taky mohl odbourat, nebo přinejmenším o hodně snížit, mám to zapnuté fakt na všechno) a 19 Kč za kontokorent (který nepotřebuju). za poslední půl rok jsem ještě dvakrát platil za výběr v zahraničí (byl menší než 100 €) - 35 Kč.
jestli ti to přijde stejné jako u KB, ČS, ČSOB - tak tam musíš mít zaměstnanecký účet :)
ale díky, nakoplo mě to omezit ty smsky a zrušit kontokorent :)