• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NELDE
    NELDE --- ---
    COQUINE: To je jak za NSDAP. A kdo přivede 10 členů dostane potvrzení, že u nich nikdy nebyl? (-;
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    Kdo přivede dva nové klienty, bude mít účet zdarma, loví klienty GE. Tvrdí, že mění trh | byznys.ihned.cz - Zpravodajství
    http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-cesko/c1-54970830-ge-money-zahajila-lov-na-klienty-pomoci-uctu-zdarma
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    here we go
    Zkrachovala čtvrtá největší česká kampelička – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/ekonomika/261231-zkrachovala-ctvrta-nejvetsi-ceska-kampelicka.html
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MRTVY_KENNY: projekt testuji ja a klient(i) :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    hm.. koukam to prekladaji za chodu, meni se mi to pred ocima :)) jsou to mali sikulove.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tak koukam zuno rozjizdi pujcky, pustili to do netbankingu a maji to pekne derave.. uz jen ty popisky jsou zas kazdy pes jina ves (anglicko-cesko-slovensky treba viz obr)

ADAM
    ADAM --- ---
    ORBIT: poplatky fio.
    kontokorent ti nabídnou po pár měsících, ale podmínky mi tam extra výhodné nepřipadají.
    NELDE
    NELDE --- ---
    S474N: Třeba AmEx corporate v CZ je de facto kreditka zaměstnance, takže tam si to dovedu představit.
    S474N
    S474N --- ---
    ORBIT: mezi nama, kdybych za tebou dneska prisel a rekl ti, ze chci pujcit pul mega jakozto provozni kapital. Pujcil bys mi?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    S474N: To jsme bohuzel v ceskych koncinach :( Tady asi nic cekat nemuzu.
    S474N
    S474N --- ---
    NELDE: ja radeji nic neocekavam a je lepsi, kdyz si to vyspecifikuje sam. V kazdem pripade prece nemuze pocitat, ze banka da novemu, "anonymnimu" klientovi, jakykoliv uverovy produkt.

ORBIT: odpovedel sis sam.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Našel jsem jeden link, který odpovídá na tu část okolo úvěrů. Nedají nic :)
    Účty pro drobné podnikatele: vedení zdarma i za více než tisícovku - iDNES.cz
    http://finance.idnes.cz/ucty-pro-podnikatele-propojeni-s-osobnimi-financemi-i-ucty-na-zkousku-1z0-/bank.aspx?c=A120214_115622_bank_bab

Takže pokud máte někdo jinou zkušenost, dejte vědět.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    S474N: Díky.
    Tak v první řadě mě zajímají poplatky - takové ty běžné, každá operace na účtu, vedení účtu.
    Co jsou banky schopné nabídnout za úvěrové produkty (provozní úvěr, kontokorent, kreditky) apod NOVÝM klientům - nová firma bez historie.
    NELDE
    NELDE --- ---
    S474N: Očekával bych, že potřebují firemní kreditky. A tam kvalita rovná = výše limitu a bezúročné období.
    S474N
    S474N --- ---
    ORBIT: mohu vedet co chces nabidnout? Jako cerpani kontokorentu nebo co si predstavujes? Dale by me zajimalo, jak se posuzuje ta kvalita - myslis jako, ze
    transakce budou vic "Adidas" nebo jak?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Dovolil bych si otázku na firemní účet.

Jako čerstvě založená společnost (s.r.o.) tedy bez historie, uzávěrek apod. Co se dá očekávat, že banka bude schopná nabídnout, za jaké peníze a kvalitu?

Díky
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    GANBOY: jo, ja uz sporky ucet nepouzivam, uz mam davno jinej, ale mam tam jeste par tisic z kontokorentu, co musim doplatit...ted mi ukradli shodou okolnosti kartu, takze sem ji uz ani neblokovala, jen dala limity na nulu a na zruseni se taky chystam, tak sem zvedava na dojmy...
    FIN
    FIN --- ---
    GANBOY: kombinace mbank / fio, jak ti řekl
    [ ADAMM @ Banky, bankovnictví, bankovní operace ]
    já právě tuto kombinaci úspěšně používám a ještě bych dodal, že albert provozuje cashback mj. právě pro mbank, při nákupu nad tři sta můžeš takhle vybrat až 1500.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VANEK: oni to rikaj furt :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: už aby to bylo. a při té příležitosti by se mohli poučit a obšlehnout to nejlepší na trhu od ostatních :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam