• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    VANEK
    VANEK --- ---
    S474N: Stejné jako dosud. Fio je banka pro socky, ne pro náročné.
    S474N
    S474N --- ---
    VANEK: no to povazuji za naprosty standard, ale me zajimaji veci jako konverzni kurzy, kolik bude vracet realnych penez z realizovanych transakci, apod.
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Taky na to cekam, ale doufam ze se budou rozrustat rychle bankomaty, u me v okoli zatim nic pobliz neni :(
    Nebo s mensim poplatkem napr.v te CSOB, ale jelikoz u nich konci s kartami, tak asi ceny nebudou uz 6Kc za vyber ze?
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    mně jde hlavně o to, že přítelkyně si chce založit novej účet a fio je jasná volba, otázka je, kdy k tomu dojde. Protože zakládat účet a brát si ČSOB kartu, když za dva tejdny budou mít už karty vlastní je dle mého nesmysl.
    VANEK
    VANEK --- ---
    S474N: Online připojení k účtům a zobrazování blokací v IB :-)
    S474N
    S474N --- ---
    Po pravde, co tam ma byt za takovou killing feature, ze na to kazdy ceka jako na smilovani?
    VANEK
    VANEK --- ---
    JIMIQ: Během června to slavnostně spustí.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    no, to je tak nějak za chvíli (30.6.) a od ledna není žádné nové info, jestli to platí, nebo se to prodlouží
    S474N
    S474N --- ---
    JIMIQ: pry konec druheho kvartalu.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    jak to v současnosti vypadá s platebními kartami fio? Na začátku roku všude vyhlašovali, že v polovině roku budou a zatím není žádné info, jestli už běží testovací provoz nebo něco
    HARALD
    HARALD --- ---
    Prosím, konec off topiv debaty.
    S474N
    S474N --- ---
    TOMINO_I: me se tohle stalo, vyresil to jeden znamy z flotilovou pojistkou. Takze tak :-)

Jinak pokud to byla nejaka mikroprasklinka, tak to nema smysl ani resit. Obvykle obecne ty pripojistovaci pojistky nehradi kompletni vymenu skla a je tam urcita spoluucast (pri me posledni vymene byla faktura na 16 tisic, kdy jenom bauset stoji nekolik tisic). To uz je lepsi mit opravdu toho vinika, kde se to neresi.
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    S474N: Nechci vyvolavat FLAME a tahle debata je trosku OFF-TOPIC, ale pokud se ti toto jeste nestalo tak nevis, ja si treba praskliny po kaminku vsiml asi az po mesici, a to jeste diky me pritelkyni, ktera si myslela ze mam na skle ziveho pavoucka :D
    A pak si vzpominej, kde se ti to stalo a hlavne kdo byl vinikem :)
    S474N
    S474N --- ---
    AGNES_NITT: kdyz odleti kaminek, tak odleti od nekoho a ten nekdo je potom pachatel a z jeho pov.ruceni to jde.

A jake mas sjednane pojisteni? Vis presne, ceho se tyka, co je zejmena ve vylukach, apod.?
    AGNES_NITT
    AGNES_NITT --- ---
    S474N: No, ale jednou za pár let někomu odletí kamínek a pak si řekneš, že byla chyba neplatit pár korun měsíčně a musíš investovat do nového skla.

30,- Kč měsíčně mi přijde jako docela odpovídající částka k tomu, jaké mám sjednané pojištění. :)
    S474N
    S474N --- ---
    AGNES_NITT: no vidis, pro me pojisteni karty je treba stejne nesmyslne, jako pojisteni celniho skla u vozidla.
    AGNES_NITT
    AGNES_NITT --- ---
    S474N: Tak ona je to asi spíš zbytečná paranoia vzhledem k tomu, že jsem zatím nikdy neztratila ani klíče (musím zaklepat) a ani mi nic nebylo ukradeno. Navíc bezpečnosti u GE celkem věřím + mám i pojištění, takže je asi nesmysl to řešit, ale když jsem to viděla, tak mi to zkrátka přišlo neúměrné.
    S474N
    S474N --- ---
    AGNES_NITT: limity zalezi na tvych potrebach. Ja mam kuprikladu nasobne tvych.

Co se zneuziti uctu tyce, mas na mysli spise zneuziti karty, ne? Tam dost zalezi na zpusobu, takze zkus rici nejaky konkretni pripad, co te napadl a muzeme se o tom pobavit.
    AGNES_NITT
    AGNES_NITT --- ---
    Zdravím!

Pokud by měl někdo zájem o účet GE Genius Gratis ( http://www.gemoney.cz/ge/cz/1/ucty/bezne-ucty/genius-gratis ), tak nabízím volný kód. Platí do 10. 6. 2012

A zároveň asi blbej dotaz, ale mám svůj první BÚ v životě - Jaký máte/doporučeje transakční limit na kartě pro výběr hotovosti a platbu přes net? Podle mě čím menší, tím míň škody může někdo napáchat když se mi nedejbože dostane k účtu? Teď tam mám 20k pro výběr hotovosti a 40k pro bezhotovostní platby a přijde mi to moc.
    HARALD
    HARALD --- ---
    S474N: Netrolluj. Děláš problém tam, kde není.

Tu jistotu beru z projektů, které řešíme ve 3 bankách.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam