• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: nevím o tom. Po telefonické aktivaci prostě používám.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Není ji potřeba nějak "inicializovat", nejsem si jist jestli jsem něco neměl provést a neprovedl.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: tak speciálně v Anglii byl dlouho problém i s mBank kartami díky pin online. Jinak cca před 14 dny žena v Lutonu jak platila, tak vybírala s axou bez problémů.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak jsem dneska chtěl vybrat z karty Axy a bankomat v UK hlásil, že dočasně nedostupné )-; Doufám, že se to nebude opakovat při příští cestě. To by potom byla celá karta na nic.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ADAM: a jde to vubec? ty jihoamericky zeme maj dost casto omezeni a jejich meny nejsou volne smenitelny, z brazilie se napr. nesmej vyvazet Realy, tudiz kdyz odlitas, tak si musis penize vymenit za dolary...
    S474N
    S474N --- ---
    Jinak k tomu tipu, zkusil bych se porozhlednout po nejake devizovce, jestli by to nezvladla.
    YNZA
    YNZA --- ---
    statnik by to utratil za let z kolumbie

nejaky opium nevezete,co?
    ADAM
    ADAM --- ---
    statník by převáděl min. o řád více :-)
    S474N
    S474N --- ---
    ADAM: ze by nejaky statnik na uteku, ktery se chce podelit o cast penez, vymenou za prevod na tvuj ucet? :-DDD
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAM: Pozor na kolumbijské zákony proti praní špinavých peněz. Je to jedna ze zemí, kde zahraniční platby mají omezení (bohužel ale znám jen omezení na opačný směr, protože tam utrácíme více, než vyděláváme).
    ADAM
    ADAM --- ---
    má někdo tip jak převést peníze z kolumbie do evropy? 
    částka je v columbijských pesos a je ekvivalentem zhruba 200t kč
    S474N
    S474N --- ---
    ASACHI: to maji i na iOS, ale je potreba to parovat, coz mi v pripade vice zarizeni nevyhovuje.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    S474N: Na androidy maji aplikaci co ovlada cely ucet.
    S474N
    S474N --- ---
    SKATEMURAI: take by me to zajimalo.

ZAPPO: a proc si to nenastavis tak, jak ti to vyhovuje?

ADAM: po pravde, taky tvrdim, ze je to spicka mezi IB, ale predchozi verze jejich IB mi vyhovovala vice - hlavne 100% funkcnost i z mobilnich prohlizecu.
    ADAM
    ADAM --- ---
    designově to není žádný zázrak, ale funkčně a přehledností je IB fia naprostá špička.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ZAPPO: FIO predelavalo ebanking cca dva tri mesice zpatky

VANEK
    VANEK --- ---
    ZAPPO: A kde je tam odkaz? Z hlavní stránky jsem se doklikal na
    Běžný účet s internetovým a mobilním bankovnictvím pro iPhone a Android - Equa bank
    http://www.equabank.cz/produkty/bezny-ucet/bezny-ucet/internetove-bankovnictvi/#submenu
    DWAY
    DWAY --- ---
    VANEK: sak nepotrebujem spoluvlastnictvi. Bude to ucet kde buoud penize na domacnost, a v idealnim svete by mel byt ten ucet kazdy mesic na nule :)

Neplanujeme tam sporit zadne spolecne miliony :-D
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    mBank má pořád vklady chráněný v Polsku, ne? Což může zkomplikovat vrácení těch peněz
    S474N
    S474N --- ---
    ADAMM: vsak si to klidne muzeme rozebrat detailne. Napis, proc zrovna preferovat mBank pred jinymi (treba Equa ci Fio).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam