• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    BUNDA: no nevim, je to cely vikend, ja si radsi prevedla na bu dost penez, protoze vetsinou si prevadim min a vickrat...ale jasny, kdyby karty nefungovaly, tak to uz nevim..
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CMLKA: důležité je to, že karty budou fungovat i při odstávce. U mBank mě hodně vadilo, že u spousty odstávek nefungovala platba kartou :-(
    ADAM
    ADAM --- ---
    LEDOFREDO: ano, normlaně platba do cr.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    docela dulezity info, pokud nekdo nevidel
    Chystáme pro vás lepší online banking. Abychom mohli všechny změny připravit, online banking, mobile banking a zadávání plateb přes call centrum budou odstavené, a to v čase od 23. listopadu 22:00 hod. do 25. listopadu 19:00 hod. Také nebude možné převádět peníze mezi ÚČTEM a SPOŘENÍM. Karty budou fungovat jako obvykle. ZUNO asistenti vám na čísle +420 2 456 99 999 rádi zodpoví vaše dotazy a v případě potřeby zablokují kartu. Nebudou však mít přístup k vašemu ÚČTU.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    dotaz k fio ebankingu - prevod mezi vlastnimi ucty (bu a sporak) se dela normalne pres "platba do CR SR" nebo existuje nejakej jinej zpusob ? cekal bych to od funkce presun na uctu ale ta mi nefunguje (a co sem dohledal na netu tak asi nikomu)
    VXP
    VXP --- ---
    YNZA: Vítězem ročníku 2012 se stala Komerční banka, následovaná opět velmi těsně Českou spořitelnou a opět s výrazným odstupem ČSOB. Odborná porota tak reflektovala názor většiny obyvatel, kteří jsou vysoce konzervativní a důvěřují tradičním velkým bankám i přes vyšší náklady oproti dravé konkurenci. Na prvních dvou místech se mimo roku 2008 historicky tradičně střídají Česká spořitelna s Komerční bankou, ČSOB trpí relativní slabostí svého belgického vlastníka i letitými rozpaky odborné poroty kvůli netransparentnímu převzetí IPB. Za letošním vítězstvím Komerční banky můžeme okrajově hledat také několik zajímavých inovací: jako první na trhu například představila bezkontaktní platby mobilním telefonem. KB také konečně a s jistými technickými problémy představila novou generaci internetového bankovnictví, které dohnalo standardy 21. století. K dobru KB přispěl úspěšný koncept poplatkové politiky, v rámci které formou odměn vrací část vybraných poplatků klientům.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    YNZA
    YNZA --- ---
    me je jasny ze ti to nemusi vubec nani oznamit

ale kurva uz

toto udeluje ktery spolek povadlych penisu?
    MITSU
    MITSU --- ---
    YNZA: banka muze dle PSD informovat pouze zmenou sazebniku 2 mesice predem na svych webovych strankach.
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    prisel mi ted dopis z KB o vyplaceni SPRING 2007. Tusite nekdo o co jde? jsem u kb od lonska..
    YNZA
    YNZA --- ---
    zeptam se jak lolek, dostal nekdo infromaci (treba aspon majlem) ze od zari je osobni ucet u CS zdrazenej?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Jen technická. Kdyby někdo potřeboval transfer/ withdrawal v privátní CH bance ( lze i v Kč) mohu legálně & seroizně vypomoci přes firemní účet. Výhodné např. pro inkaso benefitů z jakéhokoli ebyzu, honoráře, dividendy, platby ze zahraničí, etc. ( info pošta, + reference spokojených klientů z nyxu možné).
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NELDE: ti kdoz maji moc nad penezmi (a tedy ti skutecne bohati lide vlastnici banky) tem je inflace k smichu. inflace ozebracuje normalni lidi. na tom proste neni co okecat.
    S474N
    S474N --- ---
    ADAMM: proc ostuda, ta moje si tam v patek ucet dobrovolne otevrela :-D
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: bohužel od startu mBank jsem Servis24 už neviděl.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    zdar, žena má problém, že ji ČS hlásí "Omezená práva" v Servis24 - pominu-li fakt, že je ostuda, že zrovna moje žena má stále účet u ČS - setkali jste se s tím někdo? to je nějaká nová služba klientům, nebo výpadek nebo co?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VLASTIS: ano třeba mBank má v menu plánované transakce (tam vidíš jak přehled tak i součet trvalých a jednorázových příkazů) bohužel v něm neuvidíš SIPO a Inkaso.

SKATEMURAI: tak ve čtvrtek záleží kdy a z jaké banky, ale pak bys je měl mít nejpozději v pondělí.
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    maji banky neco jako prehled trvalych plateb? tj abych prehledne videl, ze v danem mesici potrebuji mit na uctu alespon X? diky
    ADAM
    ADAM --- ---
    je možné, že dané banka je reálně odeslala až v pátek. a ty je dostaneš v pondělí.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SKATEMURAI: pokud by ti je někdo z jiné tuzemské banky opravdu poslal ve středu tak bys je tam nejpozději v pátek měl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam