• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    TMA
    TMA --- ---
    KATHRINA: Záleží na podmínkách. Totální nesmysl to být může, ale naopak to může být i chytrá možnost. Ten "fin." by měl být schopen vysvětlit, proč si myslí, že je to chytré.
    KATHRINA
    KATHRINA --- ---
    ahoj,
    přemýšlím o refinancování půjčky - mám fin. který mi doporučil jít od český k unicredit. Je tu někdo, kdo v tom má trošku přehled a řekl by mi, že je to totální nesmysl?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: tyvole PR Manager my ass. kde se ti lidi berou? bych chodil kanalama se pod to podepsat pri aktualnim stavu
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    meanwhile.. "cekejte prosim" uz neni muj kamarad, cely den se snazim odeslat platby rucne a podarila se jedna ze tri. (s tim, ze v ramci zuna se povedly vsechny). takze ted zalezi, jestli nektere informace cucaji z prstu, nebo ne - na fb opet admin pise, ze platby planovane na vcera odejdou dnes. to uz me nasral, pac to same jsem slysel vcera, viz nize.

VANEK: to se na fb pere taky, hlavne ten odkaz "prihlaste se" z mailu na netbanking.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    No, myslím, že u konkurence si mohou mnout ruce...
    Zuno Bank má výpadek internetového bankovnictví a potíže s komunikací - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/aktuality/zuno-bank-ma-vypadek-internetoveho-bankovnictvi-a-potize-s-komunikaci/
    VANEK
    VANEK --- ---
    MRTVY_KENNY: A mně od nich přišel mail, že podle zákona o praní špinavých peněz musím do 30. 4. vyplnit jakýsi dotazník.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    neodeslo ani dnes. snazim se to odbavit rucne, "cekejte prosim" je muj kamarad.
    kazdopadne nasleduje akce sbal prachy a vypadni, kdyby na fb alespon oficialne pred 16h nezahlasili, ze je vse v normalu. takhle to prece netova banka delat nemuze.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tak to jsem zvedav, jestli to dneska fakt odejde..

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MRTVY_KENNY: tak na call centru mi rekli, ze se to resi. takze asi nejaky trabl obecny. vse by melo odejit dnes..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    a koukam chat je taky pekna ficura

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tohle se nekomu uz stalo? v zuno naplanovane platby na dnesek a cekaji az naprsi a uschne asi?

STOURAL
    STOURAL --- ---
    ZARAKI_KENPACHI: Tak, kromě kombinace GEMoneyBank+O2+MasterCard je tu limitovaná a nekompatibilní KB+O2+Visa.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    S474N: imho je tady poradců / prodejců minimum. naopak si myslím, že i Patrik ocení zdejší (až na výjimky) kultivované diskutující a v zásadě solidní úroveň tohoto fóra.
    S474N
    S474N --- ---
    MRTVY_KENNY: ano, vsichni poradci/prodejci si ho do ignore dat mohou, ale obavam se, ze on je tu z duvodu, aby poradil "nestastnikum", kteri se sem prijdou informovat.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: porad si ho vsichni muzem dat do ignoru, kdyby nas svyma znalostma znervoznoval. takovy stav bych mu ale nepral :D
    S474N
    S474N --- ---
    ADAMM: vsak proto jsem ho pozval. Jeho trpelivost s vysvetlovanim je bezmezna :-D
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    za sebe, ja se tedy zlobit nebudu, kdyz me nekdo opravi :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ADAMM: no ale oznamujes nam to jako katastrofu, pritom je dobre, ze tu je nekdo kdo je odbornikem
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NAVARA: já Patrika znám osobně a vycházím s ním velmi dobře, takže za mě je to rozhodně plus, mít ho tady :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ADAMM: A to je špatně? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam