• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NAVARA: ja nerikam ze tomu neverim, jen sem se doptal abych si to ujasnil, a rikam ze me osobne se to nastesti nestalo....
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ANDY_WARHOL: tak vem si že je to archaický systém ještě z dob děrných štítků, který asociace drží vší silou a temnými rituály při životě... jedním z těch rituálů je clearing, který ten log co k tomu vzniká (a že je to nechutná prasárna) čistí, deduplikuje, páruje,...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ANDY_WARHOL: přesně tak. Frajer na pumpě si nějak nerozuměl s terminálem takže ikdyž jsem měl jeden doklad a 4 další zamítnuté pokusy tak jsem hned doma checknul IB a 5x blokace, Tak jsem volal do banky a taky prej to se nebojte to se nezaúčtuje :-) Strhlo se to 5x no. Takže pak už prej přijďte na pobočku a podejte reklamaci...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    VANEK: jak dlouho to je, ja vim ze mam ucet u fio par let, a kdysi to neslo, je to tak 3-4 roky tusim. mozna dele. ale uplne jisty ze to byl ucet od fio nemam, mel sem v te dobe vic uctu a pouzival sem je ruzne, ted uz pouzivam fio vyhradne a aktivni mam uz jen jeden dalsi, ale ten nepouzivam
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    BUNDA: a tobe ty ctyry platby pak skutecne strhli ? ja to prave taky zkousel reklamovat jeste jako blokaci a to mi rekli at pockam na zauctovani a strhlo se mi to jen jednou, pote kdyz se to stalo, tak uz sem to neresil a nikdy mi to nestrhli dvakrat... (x krat)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ANDY_WARHOL: to já jsem kdysi i reklamoval (4 duplicitní platby) tuším u ČS. Taky se tam muselo čekat na zaúčtování a pak na pobočku a reklamace :-( Nicméně po cca 14 dnech tehdy vyřešeno.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CYBERWOLF: nebal bych se, mel sem duplicitni hold nekolikrat a vzdy se to strhlo jen jednou
    VANEK
    VANEK --- ---
    ANDY_WARHOL: Ve Fiu si můžeš požádat i o zrušení duplicitního holdu :-)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak to je přesně naopak, než bych čekal :) No, tak uvidíme. Díky.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CYBERWOLF: tak pak to muzes reklamovat u banky
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ANDY_WARHOL: a když ne?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CYBERWOLF: tak to imho nevyresis. musis proste pockat az se castka odblokuje, strhnou ti to jen jednou
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    NYX: zatim blokace, je to ze soboty.
    NYX
    NYX --- ---
    CYBERWOLF: zdvojena je blokace nebo se to uz zauctovalo?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Můžete mi prosím poradit, jak postupovat, když mi při platbě kartou na internetu strhli peníze 2x? Na účtě mám ve stejný čas 2 totožné operace, z shopu mi přišlo 1 potvrzení nákupu. Mám to řešit s obchodníkem (v USA, tak trochu problém), nebo se mám obrátit na banku?
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ADAMM: díky!
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DOBYTEK: když to bude realizované jako SEPA platba, tak 250 Kč, viz ceník

ČSOB - Sazebník pro fyzické osoby – občany ve znění k 1. 3. 2014
    http://www.csob.cz/cz/Csob/Sazebniky/Stranky/Sazebnik-pro-fyzicke-osoby-obcany.aspx#g
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Nevíte, kolik tak muže stát bankovní převod z ČSOB do německé Postbank?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    WERT: nene. stacila opravdu jen ta jedna kc.
    diky adame za pomoc
    WERT
    WERT --- ---
    ANDY_WARHOL: potrebujes vyzkouset jak si vydelat svuj prvni milijon? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam