• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NELDE
    NELDE --- ---
    CMLKA: To vypadá, že ti ji dali omylem. Možná i poslali na jinou adresu.
    Doporučuji jednat co nejrychleji - zavolat na Servis 24 a zeptat se.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Nevite, jak je mozny, ze mi od cesky sporitelny zacaly chodit vypisy k nejaky kreditce, kterou ale nemam? Nedavaji ji jako soucast neceho? Jakoze jsem podepsala nejakou jinou sluzbu a mam k tomu tuhle kartu? Ale jako niceho si vedoma nejsem, nicmene mame doma takove slozite finance, takze to jen mozna nevim :))
    Jinak na kreditce se nic necerpa, jen mi uz po druhe prisel vypis za vedeni a samozrejme fyzicky vypis, fakt enchapu....samozrejme tam okamzite dojdu se zeptat, ale nez se tam pres ty jejich kokotsky hodiny dostanu, tak se ptam, jestli vas neco nenapadne
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    AOTEAROA: Zajimave ja nikdy necekal dele nez 24 hod. Asi je to o stesti,nebo o domovske pobocce(odpovidal mi vzdy pracovnik z pobocky kde jsem zakladal).
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    NINE_OF_NINE: jestli je "velmi rychle" den a půl... :)

odpověděli:

Dobrý den,
    děkujeme za Váš dotaz, doba platnosti příkazu je v závislosti na stanovené době odeslání, pokud tedy zadáte platbu na dnešek je možné platbu autorizovat dnes do 23:59 hod.
    Další den už bude platba označena jako "vypršela platnost".
    --
    S pozdravem a přáním hezkého dne

Bc. Tomáš Prajz
    vedoucí pobočky
    Fio banka, a.s.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Citibank v Česku prodá drobné klienty, zaměří se jen na firmy - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...cie_nio#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

Mate nekdo nejake detaily?
    ADAM
    ADAM --- ---
    jo, podle mě to je nějak málo. tak půl hodiny, nebo tak nějak...
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    AOTEAROA: napsal bych na Fio servis (vpravo nahore) odpovidaji velmi rychle.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    prosím o pomoc v e-bankovnictví FIO:

spravuju firemní účet a chystám tam platby, který pak nadřízený schválí. nedokážu nikde najít info o tom, jak dlouho ten příkaz čeká na autorizaci, než propadne platnost a musí se vytvořit znova. doufala jsem, že to tam bude viset hodiny až dny, ale vypadá to špatně a tím pádem nepoužitelně. máte někdo přesný údaj?
    ZARAKI_KENPACHI
    ZARAKI_KENPACHI --- ---
    BUNDA: to pres koho ma právě vliv na to,za jakou cenu
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: podstatný jsou dvě věci. U koho (jaké poj.) je samotné pojištění a za jakou cenu. Přes koho je to zprostředkovaný je vedlejší.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Já ale nemluvím o ČSOB pojišťovně, ale o dceřinné firmě ČSOB, která je pojišťovací makléř (-; Plné jméno je ČSOB Leasing pojišťovací makléř, s.r.o.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KASUMI: proč ne srovnávače? Na rychlý přehled kde jsou aktuálně ceny v nich nevidím nic špatného.

NELDE: kdyby měla ČSOB poj. dostatečně nízké ceny při mých požadavcích tak bych ji také měl. Nemám :-( A bohužel i když na mne příští rok čeká avizované zdražení od mé současné poj. výhodnější nabídku od jiných poj. jsem zase nenašel :-( Ale v tomhle klubu je to OT.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: ČSOB má dceřinku, co je pojišťovací makléř a tedy má dostupné nízké ceny, takže se není co divit. Je to podobné jako s tarifem na mobilní volání - jako velké firma dosáhneš na ceny, které nejsou určené pro malé sportřebitele.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BUNDA: jasny, to si taky kontroluju
    zatim nejlepsi nabidka na pojisteni, co prisla (kdyz oslovuju subjekty primo, ne pres ty srovnavace)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KASUMI: tak je otázka výhodnosti jejich povinného ručení vůči ostatním pojišťovnám, ale to už si musí opět každý projet sám, dle svých požadavků.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    no tak nakonec dopadla nejlepe moje banka (csob)
    pri 150 tisicich na tri roky preplatim sice 16 tisic, ale daji mi slevu 8 tisic na povinne ruceni, tze ve vysledku preplatim jen osm tisic.... to mi prijde hodne fer za to, ze budu v klidu, ze jsem se nevydala ze vsech penez
    VANEK
    VANEK --- ---
    KASUMI: Jestli znáš internety, kde to funguje jinak, tak sem s nimi ;-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KASUMI: Když jsem kupoval manželce auto, tak leasing byl lacinější než za hotové, ale právě jen v případě, že byl pod 50% ceny auta a s tím, že to bylo jen na rok. Proto mě překvapuje, že by bankovní úvěr (který si bere dealer, ale dosáhne na lepší podmínky) vyšel lépe. A nepsal jsem nekupovat, ale koupit jiné.
    WERT
    WERT --- ---
    KASUMI: Taky me to pobavilo:)

A rok budes podle nej moct chodit pesky a usetris jeste dvakrat tolik :))))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Vtipny. Clovek se zepta na radu, kde si nejlepe pujcit a dostane radu vec nekupovat. Typicke nyxacke :)

Penize mam, jen se nechci vydat. Hledam tedy nejlepsi variantu pujcky, abych zvazila vsechny moznosti. Proto se ptam zde. Diky tedy za relevantni rady.

Ps dealer ma vice moznosti, ale od pujceni 200k a mene vychazi hur dealer, protoze si to potom bere na pojisteni, ktere je s financovanim spojene.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam