• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    GHOSTSTALKER: ale jo, proč ne ale můžou si za to účtovat poplatek. Kdyby ti stačily dvoustovky, tak můžeš zvolit bankomat Air Bank, tam lze navolit bankovky.
    Případně můžeš požádat o rozměnění třeba na poště, já tam jednou řešil opačný problém - bankomat mi dal jen stovky a to jsem vybíral 20 000 Kč (musel jsem vybírat na 4 krát :D )
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Vydají mi na pobočce na počkání 5 tis. Kč ve 100 Kč bankovkách? (ČSOB)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SINEAD: moje zkušenosti mluví hodně hodně jinak - konsošky jsem dělala několik let a 95% lidí jsme nabídli lepší podmínky než jejich stávající banka :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    NE7RA: Cetelem dela taky koncosky, klidne bych je prubla.

Obecne urokova mira se stanovuje na zaklade rizika nesplaceni uveru, takze zavisi na tve historii - pokud jsi bez poruseni, meli by ti nabidnout tam, kde momentalne nejaky uver mas, slusnej urok, pac logicky pro ne je to bud alespon malej kseft, nebo vubec zadnej kseft. Samozrejmne zavisi i na tom, jak velky uver si beres - cim vyssi, tim vetsi snaha o klienta neprijit.
    Refinancovat u banky, kde te uz znaji, je hlavne asi pohodlnejsi. Takze ja bych se nejdriv poptala v Reifce/Cetelemu, kde maji celou tvoji historii co jsou ochotny ti na jejim zaklade nabidnout a pak teprve obihala jiny banky.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    NE7RA: můžeš to zkusit, samozřejmě, ale málokdy jsou schopní vyjít dostatečně vstříc. Většinou jsou za tím nějaké háčky, skryté náklady, podmínky...
    Equa hodně kouká na to, že máš úvěr u nebanky, tak bych možná zkusila nejdřív Air nebo Zuno
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    CAMELLA: diky

mam u RB ucet celkem dlouho (10 let) - ma te nejakou hodnotu v tomto pripade? resp. je obecne lepsi (vetsi) benefit zustat, nez prechazet k novy bance, kvuli refinancovani? naivne si myslim, ze si me ta stavajici banka vazi a bude mi chtit nabidnout lepsi podminky...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    NE7RA: hodně staré srovnání. Fio pokud vím nemá úvěry, takže bych koukala po trojici air bank, equa, zuno.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Z porovnání refinancování úvěrů vyšla nejlépe Zuno Bank. Jaké je další pořadí? - Finparáda
    http://www.finparada.cz/2870-Z-porovnani-refinancovani-uveru-vysla-nejlepe-Zuno-Bank.aspx
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    zdravim vespolek, mam ucet u Raiffeisen Bank - kontokorent+kreditku + uver u Cetelem. Rad bych si ty uvery refinancoval. Do ktere banky byste me jestli poslali se zkusit zeptat na podminky pripadneho prechodu/refinncovani. sympaticka je mi FIO...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    OMNISLASH: je to v plánu v průběhu roku 2017
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    nevite, zda airbank planuje v dohledne dobe sve hypoteky nabidnout i novym zajemcum, tj. ne jen pro refinancovani?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    LUDWIG_: ano.
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    je mozne splnit podminky pro pozadovany obrat na uctu, pokud si clovek bude opakovane prevadet mezi dvema svymi ucty v ruznych bankach?
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    PATRIKCHRZ: Poslal určitě, nejpozději v pátek. Vyřešeno, dneska došly.
    Díky.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    IDENTITY: To zcela jistě, podle mne platbu neposlal. Leda by to posílal jako "ostatní zahraniční platbu", kdyby chtěl platit přímo v korunách, to by ten týden trvat mohlo, ale nedává to moc smysl (je to zbytečně drahé).
    At ti pošle nějaké potvrzení o platbě.
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    WERT: PATRIKCHRZ: Děkuju. Takže když vím, že peníze byly odeslány minulej čtvrtek, už je pomalu čas na dotaz, co?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    IDENTITY: pokud je to poslané jako SEPA platba, tak by to mělo být na českém účtu následující pracovní den.
    WERT
    WERT --- ---
    IDENTITY: Den dva az tejden
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    Prosím, nevíte někdo, jak dlouho může trvat převod z NL v € na účet u ČS v korunách? Jde o částku v řádech stovek Kč. Díky.
    ADAM
    ADAM --- ---
    GEKONZPRAHY: bitcoin...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam