• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    dotaz na topování revolutu z Google Pay, když chci topovat víc než 500, píše se mi, že jsem překročil denní limit. ale 500 můžu víckrát, vypadá to na nějakou kolizi v Google Pay
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    LOPIN:
    RATTKIN: měl jsem kartu frozen. Nepamatuju si, že bych ji mrazil, ale možná jsem se ukliknul
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NAVARA: Neni to poplatek za konverzi. Je to poplatek Revolutu, ktery uctuji za top-up kartou vydanou mimo Evropsky hospodarsky prostor nebo komercni kartou.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GHOSTSTALKER: to technicky budou všechny, ale jinak mám běžnou curve kartu a tvrdí, že si žádné konverzní poplatky neúčtují... tohle ovšem bylo bez konverze (GBP z GBP karty) a přesto si tam přihodili skoro libru...

já si teda původně spletl ta čísla a myslel, že mi chargují méně - proto ten údiv :) ale tohle také není ok...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NAVARA: Asi mas komercni Curve kartu. Pri top-upu pres ni Revolut uctuje poplatek.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    jo to sem odblokoval. Musí se nějak počkat, nebo něco někde uložit?
    já mám bydliště a všechny adresy v ČR, jestli to není tím
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Zvláštní, nabíjel jsem revolutku na £6346 a z Curve se mi to strhlo jako £6428 :)
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    RATTKIN: mas odblokovany internet platby?
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    RATTKIN: ja ji mam normalne pridanou v paypal
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Zkoušel jsem revolut kartou platit na Ebay a nebo jí přidat do PayPal ale ani jedno není podporováno.
    Vám to jde?
    Ebay má lepší kurs než mbank, ale stejně by revolut vyšel lépe.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    NELDE: Tak po žádosti datovou schránkou to dají do druhého dne.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VYHULENY_UFO: tak ony obe ty banky (kazda jinak) pomerne revolucni byly, ze to pak strelil RB a ti s tim nalozili po svem, to uz neni jeho chyba, ne?
    NELDE
    NELDE --- ---
    CERMINEK: Do 30 dnů to musí dodat na základě Žádosti podle GDPR.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj, poradíte, kde rychle získat výpis z nebankovního registru právnické osoby? Kolikmam.cz to evidentně neumí a dovolat se tam nedá...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NELDE: ja treba z rb neodesel. proc, vzdyt vsechny banky jsou tradicni - museji hlavne majitelum generovat zisk.
    NELDE
    NELDE --- ---
    VYHULENY_UFO: On jí tak úplně neprodává, bude mít 25% v té nové. Otázka je ale, jak ta integrace dopadne. Když RB převzala eB, tak to skončilo masivním odchodem. A Moneta moc proklientská není - to by musel všechny manažery vyházet.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    VYHULENY_UFO: vždyť to říkám, můžete mít rádi i banku, u které jste to rozhodně neplánovali
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NAVARA: jakze byla ta reklama o hodnem, zlem a tlustem bankeri? :D :D

//jako za me kellner ruluje, to uz je druha banka, kterou dokazal postavit a defakto se ziskem prodat :D, verim, ze za dvacet let si to zopakne jeste jednou a lidi mu na pohadku o jinym bankovnictvi skoci :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Banka Moneta převezme Air Bank a Home Credit v ČR a na Slovensku (+komentář) - Patria.cz
    https://www.patria.cz/...ka-Moneta-prevezme-Air-Bank-a-Home-Credit-v-CR-a-na-Slovensku-komentar.html
    VANEK
    VANEK --- ---
    ATAN: To je zcela jedno, na osoby oprávněné k poskytování platebních služeb jsou stejné požadavky AML.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam