• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    R_G: když začínala akce 6x100, tak jim to dopoledne taky nefungovalo, zkuste to po obědě, já si tam skočím osobně
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    R_G: Taky mi to nejde.
    R_G
    R_G --- ---
    Podarilo se vam zalozit u Creditas ten novy ucet pres IB? Ja jen jestli to nefunguje jim nebo mne.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: Tlačit na převod na jiný program a vypovídat bez udání důvodu jsou dvě velmi rozdílné věci. Těžko to druhé zdůvodní tím, že to bylo pro tebe lepší (-;
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATRIKCHRZ: To chapu. Tak se budu tesit na report.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    KOC256: a musím říct, že jde taky o ego. Ten "Ředitel Erste Premier centra" - Ing. Jiří Forst na mne působil, že je zvyklý z jednání vyjít vždy vítězně (tak chápu to, na tu pozici by se nedostal, kdyby neuměl tvrdě vyjednávat). Už od začátku měl připraveno, že podepíšu převod z Erste Premier na Moje zdravé finance a dost ho vykolejilo, když jsem nejevil dostatečnou ochotu. Tak mu chci dokázat, že nemusí vždy vyhrát.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATRIKCHRZ: Souhlasim. Pokud to je zabavou, tak proc ne.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    KOC256: jsou lidi, co čumí na fotbal, což považuji za větší ztrátu času. a já nemám televizi. S Unicredit jsem se půl roku hádal o tisícovku, až jsem to (vítězně) dovedl před finančního arbitra. Tady se budu hádat třeba rok. V podstatě mi bude stačit zrušení účtu oddalovat, za pár měsíců tam ani ten ředitel, co se jednání spoluúcastnil, ani moje bankéřka nemusí být...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATRIKCHRZ: Jen (JEN) čas. :(
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: samozřejmě, že se budu bránit, budu to postupně eskalovat, začnu v rámci České spořitelny a pak klidně ČNB, atd. Stížnost nic nestojí:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RATTKIN:
    Nepujde.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Prosím dotaz na dovolenou do Bosny s revolutem. Mám platit z CZK účtu, nebo si mám při výhodném kurzu směnit na EUR nebo něco jiného?
    rád bych se zbavil víkendového příplatku, ale když nepodporují BAM tak to asi nepůjde?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DONTRAGEDY: se divím, že ho dávno nemaj všechny banky s černým záznamem na blacklistu :)
    DONTRAGEDY
    DONTRAGEDY --- ---
    PATRIKCHRZ: neviem, pride mi to ako keby si im vadil osobne :). Za chvilku hypo u nich nebudem mat, obrat mam asi nizsi a investicie som u nich odmietol s tym, ze keby som chcel do akcii tak pojdem do etf a nie platit im poplatky. Tak uvidime ci budem mat tiez pohovor - ale realita doteraz je, ze som im ukradnuty
    R_G
    R_G --- ---
    NELLAS: Pisou tam, ze to pujde zalozit online nebo na pobocce. Trochu paradoxne o tom ale neni zadna zminka na webu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PATRIKCHRZ: Třeba účet v cizí měně založíš prostřednictvím asi tří kliknutí, pokud už máš jejich IB :)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELLAS: to fakt nevím, já tam půjdu osobně, mám to kousek, skočím si tam v pondělí místo oběda :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PATRIKCHRZ: Dík, mně to chodí do hromadných zpráv, tak bych si ani nevšimla. Nevíš, jestli to půjde založit online, když už tam jeden spořák mám?
    QUIP
    QUIP --- ---
    PATRIKCHRZ: Taky mi od nich prisel tenhle e-mail, tak jsem zvedavej, jestli to bude jednodussi, nez Moneta ;)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PATRIKCHRZ: tenhle trend se mi libi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam