• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    na druhou stranu mi přijde úsměvné řešit kurz eura při investici do krypta :) Ja to teda neřešil. Ale rozumím, že kvůli koruně na litru benzínu se taky jezdí 50km
    ADAM
    ADAM --- ---
    Tak pokud kupuješ za 2tis Kč, dává smysl udělat to přes revolut. Pokud kupuješ za milion, tak asi ne...
    Lidi, kteří mají volné miliony je dost.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TYCHOVRAHE:
    Pokud nemas na ucte EURa, coz neni uplne bezne, tak bys musel byt idiot abys nechavam smenit bankou, ktera ma tak pekne kurzy.

Snad uz jsem to napsal pochopitelneji a neni treba se dovtipovat detailu.
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    KOC256: ze by nikdo neposilal eura na burzy z banky, kdes vzal takovy informacni klenot?

nehlede na to, co si myslite o bitcoinu, tak nechat si od banky urcovat kam smite ci nesmite posilat penize neni uplne proziravy
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TYCHOVRAHE: Co fakt ne?
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    KOC256: tak to fakt ne
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM: To stejne nikdo nedelal. Tak je to jedno. Smenu si kazdy delal radeji u Revolutu.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Zajímavé je, že se airbank vymlouvá na rb, při tom korespondenčních bank je dostupných více. A jestli se chtěli vymlouvat na aml, tak mají stopnout příchozí platby z těch burz, nikoli odchozí (-;
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    Tady někdo hodně zaspal. Tohle je skoro 10 let starý problém, nic nového.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    oKaMžiTě OdCHáZíM z AirBank! (říká celý btc Twitter crowd, ale reálně to udělá asi tak pět lidí)

Z Air Bank už nepošlete peníze na kryptoburzy | Peníze.cz
    https://www.penize.cz/kryptomeny/427586-z-air-bank-uz-neposlete-penize-na-kryptoburzy
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NAVARA: neresi, mam premium od dubna a kdyz jsem resil, od kdy si tam musim nastavit zaslani vyplaty kvuli splneni podminky, sama bankerka me navadela, ze staci si to poslat z jineho uctu
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    GHOSTSTALKER: ze na sporaku nevydelas je jistota, nikoliv riziko. Navic vis celkem presne kolik, a to cca hodnotu inflace. Takze z tohodle pohledu se skutecne riziku nevystavujes:)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    PATRIKCHRZ: Nechápu, proč někdo s averzí k riziku vystavuje své peníze riziku inflace tím, že je nechává na spořícím účtu:-). Nota bene v situaci, kdy za ně může koupit aspoň de facto bezrizikové protiinflační dluhopisy.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    KOC256: srovnávej srovnatelné. Já mám averzi k rizku, tak neinvestuji. Používám spořáky a v jejich srovnání je Erste Premier bída.
    Kdybych chtěl investovat, opět bych využíval jiných brokerů a i zde by byla Erste bída (poplatky o mnoho vyšší než jinde

NAVARA: zatím neřeší, zdá se. Ale u nových zákazníků chce i nějaké pohyby na kartě. Mne se to sice netýká, ale občas s ní něco zaplatím, "aby se neřeklo"
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NAVARA: No pri minulem utahovani sroubu to deklarovala i EP.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ČSOB chtěla nějak řešit přeposílání peněz mezi účty jednoho majitele v různých bankách, nevím jestli to rozjeli nebo ne :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ATAN: Ja sel opacnou cestou a az me EP vyprudi a nebo mi tam bude neco schazet, tak zalozim i CSOB.

CSOB ma ale i zajimave bonusy co EP nema. Napriklad rozsirena zaruka na elektroniku atp. Jen jsem zatim na to liny si zrizovat dalsi ucet.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATRIKCHRZ: To pise nekdo kdo ma vsechno na pseudosporicich uctech? Ja tam mam par nicotnych investit z “povinnosti” a vsude jsem i s odectenim poplatku na tom lepe nez kdyby mi ty penize lezely na sporaku.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ATAN: tak samozřejmě, ČSOB je ekvivalentní, ale proč nemít obojí, zejména vstupy do salonků se hodí, ČSOB má čtyři, Erste šest, to je deset dohromady a ne vždy stačí :). Erste má navíc v cestovním pojištění potápění
    ATAN
    ATAN --- ---
    A nestaci mit CSOB Premium, ktery takhle neprudi? Prece zas takovy rozdil ve sluzbach neni. Co ma tak zasadniho navic? Nebo jde jen o nejakou hru udrzet ten Erste Premier a nenechat se vyovedet?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam