• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: to už lze líp než souhrnný email jednou za den?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Jen to někdy přijde se zpožděním (-;
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    QUIP: mBank umí imho nastavit různé možnosti denních mailů.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    QUIP: KB oznameni umi vcetne nastaveni podminek (typy plateb, jejich vyse). Erste Premier/CS v George taky notifikace ma, ale velmi zakladni bez moznosti customizace (voli se jen zakladni typ notifikace prichozi/odchozi/zustatek a kanal appka/email/sms)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ZBYNEK: zrovna teď se mi stalo, že ačkoliv mám u ČSOB CEB nastaveno, aby mi měsíčně chodil z našeho SVJ účtu výpis v pdf na email, tak v únoru žádný výpis za leden nedorazil a musel jsem si ho v bankovnictví vygenerovat a stáhnout
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    QUIP: ČSOB má možnost nastavení emailových notifikací: http://zbynek.net/nyx/csob.png

Nemám to vyzkoušené, protože ten účet používám minimálně, ale klidně to nastavím a přepošlu ti email...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    QUIP:
    A/B umí jen dle jedné hladiny na mail (pokud neco nezmenili). Jinak jak pises notifikace na hodinkach/mobilu.
    QUIP
    QUIP --- ---
    Opet resim trapeni s bankama po zruseni Equa Bank. Tak nejak jsem povazoval za normalni, ze si v internetovem bankovnictvi muzu nastavit ruzne notifikace o pohybech na uctu, tedy za jakych podminek ma info poslat (prichozi / odchazi platba, karetni blokace, nastaveni podle vyse platby atd.) a na jaky e-mail, nebo tel. cislo to ma prijit. Zatim to vypada, ze Creditas, Moneta, Hello, Trinity, Max, to neumi.
    Fio a Raifka to umi.
    Mate nekdo prehled, jak jsou na tom ostatni banky, ktere se daji zvazovat jako nahrada Equa Bank?
    A skutecne mi jde o to zasilani na e-mail, ne push notifikace do mobilni aplikace.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    QUIP: Klasicky clickbait.Kdyby to bylo v nadpise nebo linku, tak na to ani nekliknu.
    QUIP
    QUIP --- ---
    TOOMIX: To by me zajimalo, co v redakci dostali za to, aby jmeno Raiffeisenbank nebylo ani v nadpisu clanku, ani v URL (takze to nebude vyjizdet ve vyhledavacich pri hledani Raiffeisenbank).
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    R_G
    R_G --- ---
    PATRIKCHRZ: U mě to tak také bylo.
    QUIP
    QUIP --- ---
    PATRIKCHRZ: To by mohlo souhlasit. Kamarad, ktery dostal info o zvyseni uroku odtamtud pred par mesicema vsechny penize presunul jinam.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    TOM_MYTO: Diky, na to jsem koukal, ale vzhledem k jejich nedavnemu hacku a podivnym podminkam vyberovym je asi ani nezkusim.
    Asi zustanu verny Binance no
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    CERMI_FOX: podle informací na fóru Finexpert.cz dostali nabídku ti, kteří měli na účtu dříve peníze a nyní mají nulu. Ale napsal jsem bankéři, uvidíme, jestli s tím něco udělá, jinak v pondělí vše vyberu.
    TOM_MYTO
    TOM_MYTO --- ---
    ASACHI: Ja teraz pouzivam plutus https://plutus.it/ Free ucet ma myslim 3% na platby do 200 eur a jeden perk, co je cca 10 EUR/USD cashback u vybranych partnerov mesacne. Cashback vracaju vo svojom krypte PLU a vybrat sa da az po 45 dnoch. Ja si momentalne platim vyssiu uroven za 5 eur mesacne a tym padom mam 3% cashback pre platby do 2000 eur a 2x perk, cize 2x 10 eur. Co mi este vadi je to, ze prevod penazi trva dost dlho....Najprv si musim poslat peniaze na plutus ucet, co trva 1-2 dni a potom si v ramci appky/webu prevediem peniaze z plutus uctu na ucet karty, co z nejakeho dovodu dalsie 1-2-3 dni...Plus predautorizacie su drzia v appke dost dlho, napr. platby v samoobsluznych benzinkach. Z inych bank som zvyknuty na niekolko dni, tu to kludne trva 1-2 tyzdne, kym mam peniaze k dispozicii...Zatial to funguje, ale pride mi, ze je to prilis stedre a coskoro to obmedzia alebo to cele krachne. Maju aj nejaky stakovaci system, ale to nevyuzivam, pridu mi tie limity dost nevyhodne.
    MUXX
    MUXX --- ---
    TOOMIX: Me prijde ze to maji snad kazdy vikend.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Se poseru, Raiffka má zas odstávku mobilní aplikace a nikde o tom není zmínka
    R_G
    R_G --- ---
    PATRIKCHRZ: Aha. Ale jsem rád, že aspoň teď nemusím řešit ten daňový domicil ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam