Nevím jestli na to není lepší auditko, ale nevím kam s tím:
Mám trochu problém a Alzou. Přes můj alza účet žena platila nějaké dárky je to asi 3 roky, platila to ze své karty nebo bankovního účtu (metodu platby píší kartou internetem). Nicméně od té doby si platí nesmyslné Alza členství o kterém ani neví. Dneska na to náhodou přišla. Ono částku 69Kč prostě člověk mine. Nicméně s není vědoma že by ho platila a že by to mělo být trvale. Proč taky když roční je mnohem levnější.
V mém účtu na Alze ty částky eviduji, ale nepoznám odkud to šlo jen kam to šlo. Měl jsem za to že je to pozornost Alzy za její přešlapy, které jsem musel dlouze řešit. Tak jsem to nechal být. Protože takových transakcí kde se něco přičítá a odečítá je tam i bz toho habaděj.
Rád bych to reklamoval, protože mě to dost sere. A vlastně ani netuším jak tu platbu v bance zrušit, když ji neeviduji v trvalých platbách. Na alza účtu také žádnou takovou informaci nevidím.
Celá situace mě sere o to víc, že do toho je zapojen i někdo další a nejedná se zrovna o zanedbatelnou částku. Už je to přes 2k Kč. Setkal se někdo s něčím takovým? Jak to řešit a jak předejít tomu, aby se to stalo příště? Určitě nechci platit nic co není v trvalých platbách nebo ji sám nezadám a ani nevidím že to platím.