• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    BONEMINA: jo sorry, ja prehlid to NE rajcatum...
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Čufty už jsou spíš karbenátky v omáčce, navíc zase rajčatové. Ale trochu míň pevný pastýřský koláč je dobrá varianta, tam se dá nacpat všelicos. Stroganoff můžu taky zkusit, pamatuju si jen tu verzi ze školních jídelen, ale to jídlo určitě umí chutnat i líp.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    BONEMINA: Čufty?
    GALE
    GALE --- ---
    87HIGHFLYER: Aha, špatnej recept... Dělala jsem ten dle Pohlreicha, kde je jen lžíce protlaku a boloňský se to nepodobá ani z vlaku.
    BONUS Masový koláč z Anglie podle Pohlreicha: Shepherd´s pie | FTV Prima
    http://www.iprima.cz/novinky/bonus-masovy-kolac-z-anglie-shepherd-s-pie
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    GALE: • 1 x 400g tin of chopped tomatoes
    GALE
    GALE --- ---
    87HIGHFLYER: Ale problém jsou rajčata, ne? O kořenovce nepadlo ani slovo.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    GALE: akorát to má ten boloňskej základ...
    GALE
    GALE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam