• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    TTYGR
    TTYGR --- ---
    KASUMI: jestli máš kvas tak kyselo. pohanka s houbama taky neni od věci :-) ale jinak samozřejmě nasušit :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Na másle je to značně ultimátní, minimálně bych tomu dal šanci.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    filtrovala jsem, lec krom verze "na masle" na mne nic validniho nevypadlo...
    mam tu dve kila zadniho teleciho a dve kila pupku... nejake ultimatni recepty ci napady na zpracovani bych ocenila, neb se mi nechce delat pokusy s necim tak peknym, predem diky!
    (troubu mam dost na hovno... tak leda na pomaly peceni, ale na zadny rizeny pokusy to neni...)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TOM: klíčem k tomu, aby to bylo dobré a nechutnalo to jako hnusné táborové kvasnicové pomazánky ze syrového droždí.
    TOM
    TOM --- ---
    ZUZKAOU: klíčem k čemu? restoval jsem ji tak čtyři minuty plus další asi tři/čtyři s vejcem a povedla se
    chci ještě zkusit použít to vážené droždí z coopu
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    A co takhle suši z Lidlu, kupujete taky? :)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    BALAENA: obcas kupuju, ale vetsinou z reznictvi, ne baleny
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MIDORI: ty jinak hovězí nekupuješ?

    ono každý maso (rozuměj z každýho druhu zvířete) má svůj čmuch, a pokud ho nemáš načichaný, u některých druhů by se snadno zpanikařilo, jestli tomu něco není.
    není, klokan/pštros/divočák/kráva/králík... prostě je takhle cítit a liší se to od prasete/kuřete/koně/krůty...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MIDORI:
    KASUMI:

    Kupuju mlety hovezi a nikdy zadnej problem. Lososa jsem zkousel jednou a nebyl moc gut, ale spatne se mi neudelalo. Kazdopadne nema moc smysl ho tam vubec kupovat, kdyz ho maj v Makru za to samy a da se jist syrovej..
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Taky tam maso kupujeme casto a vzdycky bez problemu. Ale tyhle kostky na gulas jsem koupila prvne, tak nevim, jestli to hovezi je trochu citit prirozene nebo jestli tomu neco bylo. Kazdopadne gulas jsme uz poobedvali a zatim dobry :-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MIDORI: nakupujeme tam pravidelně několik let a žádnej trabl. Lososa či pstruha tak jednou za 14 dní.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MIDORI: Kupujeme tam poslední dobou maso pravidelně a vždy v pořádku. S Lidl rybami máme jen minimální zkušenosti.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MIDORI: koupila jsem několikrát, hovězí, vepřové, mleté, kuře a i ryby a bylo to v pořádku
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MIDORI: Ja tam koupila lososa cca pred pul rokem a po jeho snezeni nasledoval jeden z nejhorsich dnu v zivote. Neustale zvraceni, bolesti a horecky. Tezko rict, jestli z masa nebo jsem chytla neco ze vzduchu, nicmene rozhodne nestojim o opakovani.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MIDORI: kupuju tam mletý hovězí a kuřata už docela dlouho a zatim všechno ok
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Mate nekdo zkusenost s masem z Lidlu? Koupili jsme hovezi kostky z mladeho byka na gulas, datum spotreby 22.2., pres noc to bylo v lednici a druhy den po otevreni bylo maso lehce citit. Je to tak normalni?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SAL: salát - nakrájet na půlky kuličky hroznového vína, s nastrouhaným Balkánským sýrem, lžící kysané smetany (na osobu) a posypat vlašskými ořechy
    MIST
    MIST --- ---
    SAL: do kureciho salatu
    SAL
    SAL --- ---
    Nějaký nápad jak zpracovat hroznové víno? Nejlépe nenáročný, ne příliš sladký nebo přímo slaný (vhodný pro diabetika)?
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    ZUZKAOU: Po dlouhe dobe recepticek na kterej mam chut to dat. Tydle mesicni procesy ktery se behem patnacti minut sni miluju. Skvele. A to doopravdy :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam