úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
ZUZKAOU
---
---
19:53:47 25.3.2017
+4
SLEEPLESS8
: tak musíš do toho nasypat cukr, ale pak se určitě dá udělat i medvědovice.
AIJA
---
---
16:35:56 25.3.2017
SLEEPLESS8
:
To zkus!:-)
Pak dej vědět...
SLEEPLESS8
---
---
4:18:09 25.3.2017
2 odpovědi
+3
a da se to vypalit?
ZUZKAOU
---
---
15:49:29 24.3.2017
+3
Kdyby se někdo ptal, tak se samozřejmě dá zkvasit. Třeba to kimči je fakt dobrý.
A dá se to zkvasit?: Medvědí česnek
http://zkvaseno.blogspot.cz/2015/04/medvedi-cesnek.html
VSICHNIMAME
---
---
13:04:56 24.3.2017
ANNNA
: sušením se bohužel hlavně ztratí ta jeho skvělá chuť i vůně. V sezóně z něj dělám "špenát", polévku, přidávám všude tam, kam dávám zelené (omelety, zapečené brambory, tvarohové pomazánky, nádivka...). Jako pesto ho úspěšně mrazím.
STB23
---
---
22:54:14 23.3.2017
ANNNA
: doporucuju na medvedi cesnek vyrazit do Podebrad. Zrovna roste a je toho tady spousta.
BONEMINA
---
---
21:29:22 23.3.2017
ANNNA
: Máslo i pesto mám samozřejmě už hotové :) Sušený mi nepřišel nic moc.
ANNNA
---
---
10:47:57 22.3.2017
3 odpovědi
BONEMINA
: Mít medvědího česneku pole, dělám bylinkové máslo a pesto... Údajně se dá celkem úspěšně i sušit.
PETATA
---
---
7:47:18 22.3.2017
MIKKADO
: sesypu do sklenicky od okurek a priste opet pouziji
mam ji uz nekolik let (cca 7)
BONEMINA
---
---
22:05:23 21.3.2017
1 odpověď
Medvědí česnek opět tu. Za poslední roky se u našich nějak přemnožil, tak přemýšlím, jak využít cibulky, ať ti trifidi neobsadí celou zahradu. Máte někdo nějaký tip, prosím?
MOIRAIN
---
---
18:35:26 21.3.2017
+1
MIKKADO
: schovat a použít příště
MIKKADO
---
---
15:22:04 21.3.2017
2 odpovědi
môžem mať dotaz? asi kúsok blbý, ale dlhšiu dobu si kladiem otázku, čo s fazuľou, ktorou pri pečení zaťažujete cesto? je úplne znehodnotená? alebo sa dá ešte nejak využiť? prípadne aj naďalej zaťažovať tou istou?
DEVIL
---
---
7:43:23 16.3.2017
+1
GUDRUN
: peknej nalez a nektery dobry repcepty. ale ten apricot jam, wtf? na 3 hrnky ovoce ma 7 hrnku cukru? to je klasicka kanada! vsechno preslazeny jak hovado
MILHAUZ
---
---
22:31:52 13.3.2017
GUDRUN
: parada!
GUDRUN
---
---
16:09:39 12.3.2017
1 odpověď
GUDRUN
:
http://zsuzsaisinthekitchen.blogspot.cz/2012/03/gundel-crepes-gundel-palacsinta.html
poradite mi prosím, co z toho se da nachystat předem? tohle není typ receptu, který bych obvykle provozovala, ale vzpomínka na dětství na jižním Slovensku, tak musím
GUDRUN
---
---
22:10:49 10.3.2017
2 odpovědi
+4
mám ráda maďarskou kuchyni a tady jsem našla pěknou, docela autentickou sbírku receptů i na méně obvyklá jídla, v angličtině - tak pro inspiraci.
http://zsuzsascookbook.blogspot.cz/2012/05/hungarian.html
FAT
---
---
16:24:17 8.3.2017
Kdybyste někdo potřeboval inspiraci, tak prosím tady
http://www.plecharnacernymost.cz/cz/program/blaf-food-fest
. A omluvte mě, jdu bl.jt...
FAT
---
---
17:17:35 7.3.2017
WERKA
:
MANHOU
:
S tím mi vždycky vyhrožoval synek, ale ani jednou to neuvařil. Jak je recept, prosím?
MANHOU
---
---
16:53:47 7.3.2017
1 odpověď
-2
WERKA
: Já to občas dělám z jablky
WERKA
---
---
13:40:44 7.3.2017
2 odpovědi
GUDRUN
: Já je občas dělávám s jablky
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam