úvod
témata
události
tržiště
Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
AIJA
---
---
13:07:30 29.8.2019
Chci udělat musaku, máte někdo oblíbenou variantu?
AIJA
---
---
9:12:36 29.8.2019
+1
GEISHA
:
Nápadů hafo, ale nech si i na zimu, to se budou hodit. My jsme už hub docela přejedení a sušené i mražené nechávám na Vánoce a později.
Včera s rýžovými nudlemi a vietnamskou zeleninou:-)
LUCIASHECK
---
---
8:50:28 29.8.2019
+1
GEISHA
: Delam z hub napr. napln do lasagni/raviol misto hoveziho ragu
TRISSIE
---
---
7:55:16 29.8.2019
+1
GEISHA
: teskním po vepřové na houbách, kterou jsem dělávala, když ještě tchýně byla pohyblivá a aktivní houbařka.
a taky jsou dobrý v nádivce do kuřete.
DEVIL
---
---
0:15:04 29.8.2019
+3
GEISHA
: cerstvy houby na houbovyho kubu. ja mam teda rad kroupy, nekdo je nemusi. ale z cerstvejch hub je nejlepsi. jestli mas spoustu hub tak jich dej hodne, krup dej min a voni jak se to pece, pustej stavu a ty kroupy ji pohltej a je to pak moc dobry.
FITH
---
---
22:37:36 28.8.2019
+1
GEISHA
: Pod pecene kure spolu s kapii,cibuli a cesnekem.
PETER_PAN
---
---
14:52:01 28.8.2019
+1
GEISHA
: Na pizzu, nebo jako priloha ke steakum (s cuketou/lilkem a omackou ze zakladu demi-glace s trochou masla).
LOJZEE
---
---
14:46:28 28.8.2019
ANDREJKA
: med, zazvor
TOOMIX
---
---
9:51:58 28.8.2019
TOOMIX
: 03:45 - It's a marriage with the one of the most beautiful girls in the world! It's so good, you should do this, it is so simple, WHY, WHY, WHY I AM COOKING SO GOOD???!!!
Classic Arancini Di Riso (Risotto Rice Balls) | Gennaro Contaldo
https://www.youtube.com/watch?v=4lZ7y4FN3eM
AIJA
---
---
12:45:18 27.8.2019
+3
APRILMOUSE
:
Lasagne...
APRILMOUSE
---
---
11:51:50 27.8.2019
2 odpovědi
Co byste uvařili z pýchavek? Krom řízků :) Díky!
JAJITA
---
---
6:35:31 26.8.2019
FATBOZZ
: kulaté :P
FATBOZZ
---
---
21:53:30 25.8.2019
1 odpověď
JAJITA
: A na delku nebo sirku :) ?
JAJITA
---
---
18:02:12 25.8.2019
1 odpověď
FATBOZZ
: 3 mm :)
FATBOZZ
---
---
22:50:53 24.8.2019
1 odpověď
+1
JAJITA
: každý dela salát jinak, takze na jaký očka to strouhas :)? Tipuji hrubší slzy
87HIGHFLYER
---
---
15:23:02 22.8.2019
+1
DEVIL
: ano, kulajda je třeba skvělej případ, kam ty asijský houby nerad cpu a naopak tahle italská vymoženost to celkem solidně nahradí:)
DEVIL
---
---
15:20:42 22.8.2019
1 odpověď
87HIGHFLYER
: to chutnaj pak jak asijsky suseny houby, lol. me to ale den nezkazi a omacka je pak dobra. obcas mi balikem rodice poslou suseny houby - hriby a tech si vzdy nechavam sklenicku na uctivani. a z tech...z tech delam jen a pouze klujadu! ;)
AIJA
---
---
9:32:00 22.8.2019
+2
87HIGHFLYER
:
O dovolené jsem dělala pizzu, poručili si houbovou, bohužel ani prašivka...Nakrájela jsem cuketu a posypala nasekanými lístky...pod sýrem pak prostě něco bylo a pizza byla prostě houbová:-) Nepřiznala jsem se.
87HIGHFLYER
---
---
9:26:00 22.8.2019
1 odpověď
AIJA
: dobrej tip, dík!
AIJA
---
---
9:24:28 22.8.2019
1 odpověď
87HIGHFLYER
:
Zkusils někdy tohle?
Houbové koření jako rozporuplná novinka | Naše zahrada
https://www.nasezahrada.com/houbove-koreni-jako-rozporuplna-novinka/
Zkoušela jsem s tím dochucovat a dobrý. Pochopitelně to houby nenahradí, ale do omáčky dobrý.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam