• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    LYNCH: >>>> LYNCH
    😎😁
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LYNCH: já asi do Babicária patřím taky, ale včera jsem na omáčku k česnekovo-medovému kuřeti míchala sojovku s kečupem a medem (ano, je to šílená kombinace, ano, přesně tak ten recept ale vypadá: https://www.allrecipes.com/recipe/236609/honey-garlic-slow-cooker-chicken-thighs/ ) a mé nešťastné děti tak trpěly, že poté, co sežraly všechnu rýži, mě donutily ještě udělat balení skleněných nudlí, aby měly s čím sníst zbytek omáčky :-)

americký recepty do crockpotu jsou na naše poměry někdy fakt dost neobvyklý. ale funguje to.
    mmch nevíte, jestli se někde v ČR dá sehnat "cream of xx soup"? jako umím ji udělat od základu, ale občas by se hodilo těch deset minut ušetřit.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    FERRYH: Babica klub je vedle:D
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ja si na veceri (pozdni) dam dneska si neco jednoducheho ... ... jako nejake testoviny se syrem a sunkou nebo tak... uvidim neco zaimprovizuju do tech nudli, ale ty dve ingredience tam budou - na sunky a syr mam chut
    du dat varit testoviny... a pak prohrabu lednici a spajzu a co dum dal dam do nich :O))
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    FERRYH: to nebyla hádka, jen výměna informací))
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    podme zas neco varit a sezrat! to je prijemnejsi nez se hadat o rohlik...:O)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    Jejda! Fakt jsem nechtel tady v tom prijemnem auditku rozpoutat hadku tim mym ne/nakupovanim v Rohliku!
    to mi je lito... 😒
    berte to proste tak ze jsem jen "divnej" a nerad nakupuju online... 😃
    a asi v tom bude vetsina tech duvodu co tu zastanci kamennych obchodu uvadeli - ja o tom ale asi ani nepremyslel - proste to tak nejak instinktivne delam a jednam... nic vic za tim neni - sorry! 🤷‍♂️🤔😃
    ILTU
    ILTU --- ---
    RUTHLESS: Já začala Rohlík využívat, když se mi narodila dvojčata a neměla jsem čas se ani najíst, natož dojít nakoupit - a s dvojče čím kočárkem jsem se do krámu prostě nedostala, abych to vyřešila během procházek.
    Další období, kdy jsem za něj byla velmi vděčná, byl COVID.
    A tak nějak jsem si zvykla netahat nákupy.
    ILTU
    ILTU --- ---
    XAJA: Jo, to sedí. :-)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    DOCKINEZ: když to vezmeš do detailu tak by jsi nemohl jit nikam nakupovat. ale chápu. nechme to bejt
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LYNCH: Vsak já nemám trabl s řidiči, ale s firmou.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    DOCKINEZ: ok..jsem nevěděl.
    každopádně typci co jezdí tak jsou přátelský, sem tam dáme cígo a jsou i dost pozitivní takže mi to nepřišlo, že by byl nějakej problém
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LYNCH: O podmínkách řidičů u Rohlíku vyšla řada článků na Alarmu.

Já to podporovat nechci.

https://denikalarm.cz/2022/01/unava-bouracky-a-staly-dohled-podle-cupra-je-ale-99-procent-kuryru-rohliku-spokojenych/
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Já mám s Rohlíkem apod. problém principiální - coby živnostníkovi mi vadí, že jejich řidiči jsou švarcáci.

Takže asi kačku, sorry.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    LYNCH: Souhlasím. I ostatní jejich privátní značky kupuju, jsou OK.
    Moc ráda chodím aj do malých krámů, kde už mám s prodavackama vztah. Ale Rohlik je fajn služba.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    fakt ta jejich značka je super a je treba ji vyzkoušet, konec hlášení
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ja chodím normálně nakupovat do mistnich obchodů, Vietnamců,Billy ale jednou za čas objednám z rohliku, easy
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    RUTHLESS: taky rád nakupuju, ale někdy to prostě pomůže. někdo ve městě nežije a chtěl by věci kvůli kterým by musel nekam jet. obaly navic nejsou a tašky mají na zálohu. jestli budu jezdit do přecpaného marketu nebo mi to jednou auto doveze před barák neni asi žádný prohřešek ba naopak.

potrebuju vysvetlit tu konzervu plz
    XAJA
    XAJA --- ---
    ILTU: predstava, ze by si talian dal doniest rajcinu, ktoru si sam nevybral, ma pobavila.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Tak jasně. Ale já žiju ve městě a baví mě nakupovat. Takze pro tortily bych nesel jinam než do mexického bistra. Apod. :-) pro me to neni. Proto to nenávidím. Nepotřebuju to a jen me to obtěžuje množstvím aut, obalu a podobně.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    nebo ty pravý kukuřičný tortilly, ty jsem v obchodech nikdy neviděl. vetsinou jsou to lombinace pšenice/kukuřice a nemá to ten spravnej smrádek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam