• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      GAUNER
      GAUNER --- ---
      KACHENNA: To je ta…! Jak se jmenuje? Ta herečka ze dvacátého století! Ea… ea… Máří Magdaléna!
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      BOODIA: Minulý týden jsme objevili měsíc, který měl stejný tvar jako zadek Marilyn Monroe. Obletěli jsme ho hned několikrát.
      BOODIA
      BOODIA --- ---
      KACHENNA: a co je jeste noveho...
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      AMANT: Jestli na mě někdo z nich narazí, čeká ho laserovej gril. Posledně jsem měl na sobě stejnej oblek, ale o tom si pokecaj až v hrobě.
      AMANT
      AMANT --- ---
      KACHENNA: Chytrý? Jasně, bez toho by to nešlo. Jak říkám, může se to změnit na cokoli. Musíš žhavit mozek na plné obrátky, být pořád ve střehu, jinak se k tobě přiblíží a cvak! Je po tobě. Pojď, puso.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      AMANT: Jenže to bude stejně trvat jen třicet sekund. No tak co?
      AMANT
      AMANT --- ---
      MINERWA: Vezmu tě do kajuty, máme si toho tolik co říct! Pro začátek mi prozraď, kam chodíš k holiči!
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      AMANT: Ne, zakazuju to!
      AMANT
      AMANT --- ---
      MINERWA: Helé, pusó, teď nemám zrovna čas, ale pak zaskočím, jo?
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      AMANT: Ani ne. Já chci bejt tvůj nadřízenej.
      AMANT
      AMANT --- ---
      MINERWA: Nepovídej. Ty mě chceš!
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      AMANT: Jsem žena a jsem na to hrdá!
      AMANT
      AMANT --- ---
      MINERWA: Nezacházej do detailů. Stačí se zmínit, že jsem umřel a byl jsem při tom neuvěřitelně statečný. Nevím, třeba bys moh` jen tak naznačit, že jsem míval stovky přítelkyň.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      AMANT: Pořád je jako malý chlapec.
      AMANT
      AMANT --- ---
      HNILOB: Ovšem, že to není jen tohle, hochu. Všechno! Všechno, co jsi kdy dělal, mě mělo jen srážet a vytáčet.
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      MINERWA: Měli jsme spoustu důležitý práce, ale hlavně jsme zodpovídali za to, aby v lodních automatech nedošel příděl křupavých tyčinek.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      AMANT: Ne, ne. Řekla bych, že to není váš typ - taková tupá, stará treska.
      AMANT
      AMANT --- ---
      Podle mě se s tím uměli vyrovnat Eskymáci. Ti věděli, jak se postarat o staré lidi s demencí. Uprostřed noci je vyvedli ven do vánice, svlékli jim pyžamo, a tak je ponechali osudu.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      AMANT: Zase už si taháš triko?
      AMANT
      AMANT --- ---
      FREEM: Nevím, proč ti dělá takové problémy, abys konečně pochopil, že jsem bezohledný zabiják bez jakékoli morálky, tak proč by sis, pro všechen sajrajt na světě, měl myslet, že to není vážně.
      FREEM
      FREEM --- ---
      HNILOB: Hele, ty mě nebudeš poučovat o módě!
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam