• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    AMANT: Já jsem Queeg!
    AMANT
    AMANT --- ---
    Uviděl naši pravou tvář. Jsme banda podlých, drsných, zákeřných desperátů, co nakopnou jeho dva kmíny, že přistane na druhým břehu Pecosu.
    MRLAH
    MRLAH --- ---
    BOODIA: : To ale byla hospodská rvačka, normální opilecká bitka, přízemní nedůstojná řežba.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    BOODIA: Na řečičky nejsem, holka, ale vím jistě, že problémy dvou slizek a jednoho androida nejsou v tomhle bláznivém kosmu důležité.
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    KBN: Tady jde o trigonometrii čtyřrozměrného prostoru, ty hovádko boží, a ne o ubohou kulečníkovou partičku v zaplivaném liverpoolském zapadáku
    KBN
    KBN --- ---
    BOODIA:
    - vy trávíte večery jen hraním svlíkacího pokeru a pojídáním kari ??
    - ne, loňi měl pan Lister pizzu
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    AMANT: takze poker nebude...
    AMANT
    AMANT --- ---
    BOODIA: Neusuzujte z několika zaschlých, pudinkových skvrn na Listerových kalhotách, že nám chybí vzdělání.
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    AMANT: co ty o tom vis ty palice vylizana!
    MIROO
    MIROO --- ---
    AMANT: no vida,teď je z vás kuře
    AMANT
    AMANT --- ---
    BOODIA: Heleďte, nerad Vám tohle říkám, Rimmere, ale je mi to fakt líto, Vy prostě nejste z důstojnického těsta.
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    KBN: jsem temer bezchybnaty!
    KBN
    KBN --- ---
    HNILOB: nerad to říkám, ale tentokrát mají nozdry velké jako výtězný oblouk fakt pravdu !
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    BOODIA: Nenapovídej!
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    HNILOB: Ani muffina! My tady nemáme rádi muffiny! Nechceme žádný muffiny, ani toasty, koláčky, žádný žemle, briošky, bagety, ani buchty, žádný veky, ani loupáky a palačinky, bramborový placky, žádný teplý jidáše a už vůbec ne nějaký pitomý lívance!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HNILOB: Dnes spolu strávíme plodný večer, hledáním odpovědí na metafyzické záhady, jež sužují lidstvo od počátku věků.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    BOODIA: Takže poker nebude.
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    MIROO: To byla důležitá informace a bylo nutné ji sdělit, avšak navrhuji , aby od této chvíle byla další jednání vedena těmi, co mají mozek větší než angrešt
    MIROO
    MIROO --- ---
    BOODIA: a létající koberec máte?? Jo Malej třísedadlovej...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam