• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    AMANT
    AMANT --- ---
    FRK_R23: A dvě tablety na trávení.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AMANT: Pohostím tě luštěninami a trochou tvarohu.
    AMANT
    AMANT --- ---
    FRK_R23: Jako bych konverzoval se zfetovaným Paulem Robesonem.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AMANT: Pane, jste nemocný. Možná by pomohlo trochu zesilovače paměti.
    AMANT
    AMANT --- ---
    FRK_R23: Poslyšte, ať už jste kdokoli: prosím, nechte toho komandováním, ať už jsem kdokoli. Protože je téměř jisté, že ať jsem kdokoli, nedám si to od Vás líbit, ať už jste kdokoli. Takže, než mne začnete komandovat, radši zjistíme, jestli jsem někdo, komu to nevadí, nebo jestli jsem takový typ, který se pěkně naštve, když ho komanduje člověk jako Vy. Jasné?!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AMANT: Já jenom vysvětluju, že i když časová rovina zmizela, protože je realita nestabilní, tak anomálie z obou rozměrů se sjednotily, aby se ten paradox srovnal.
    AMANT
    AMANT --- ---
    FRK_R23: Ale to je vyloučeno. Ledaže máte jedno živé kuře a rabína.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CREMAC: Vítejte doma, pánové! Kdybyste chtěli přistát, pak pokračujte do prostoru 47.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KAISERIN: Přežijeme ve zdraví, když se nedáme vyvíst z parády, když... jaký je to slovo, co tenistky říkaj, že je hrozně důležitý..? Začíná na „K“...
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    CREMAC: Copak to nechápete? Tyhle odchylky od ustáleného režimu mohou vážně ohrozit náš život!
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    Nesmrtelný virus epidém byl, podle očekávání, znovu prodloužen o další sezónu!
    SAKUHEN
    SAKUHEN --- ---
    SCHUTTERSTEIN: Náš slizoun si to umí zařídit. Dělat pro kapitána. Ale co já? Zatracený desky! Záda mám úplně zničený! Páteř je prohnutá. Kdybys se mnou někam mrsknul, tak ti přiletím zpátky! Desky, desky, desky! Já nejsem zvyklej dělat! A takovouhle práci!
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    CERNYRYBIZ: A koukej sebou hodit, protože tvůj Kocourek už šilhá hlady.
    CERNYRYBIZ
    CERNYRYBIZ --- ---
    CREMAC: přetírám chodbu ze zastaralé ocelové šedi na moderní, svěží vojenskou šeď.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KBN: No, snad bych někde v rozvrhu našel mezírku. Moment, co děláš tak ... eh, za deset sekund?
    KBN
    KBN --- ---
    CREMAC: na vysvětlování bude čas pozdějš, zrovna tak jako na sex.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KAISERIN: Nebudem jíst, ale provádět pitvu.
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    CREMAC: Dal by sis toast?
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KAISERIN: Binks Osvícení. Známky primitivního humoru. Ten člověk ví něco o ironii, satiře a imitaci. Možná, že s trochou péče by zvládl i jednoduché úkoly.
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    CERNYRYBIZ: Ale prosim tě! To byl takovej fór.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam