• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      KACHENNA: Než vyrazíme, tak se musím převlíknout. Jestli si na sebe nevezmu kalhoty do zvonu a průsvitné umělohotné sandály, tak se asi zblázním.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      CREMAC: Krytone, kdybych si já vyšel s masou zeleného slizu, tak se voháknu takhle!
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      KBN: Óóóúúú! Héééj, dneska vypadám opravdu k světu! Vypadat jen o chloupek líp, tak mě zakážou!
      KBN
      KBN --- ---
      MEZZANA: tohle nemůžu být já...
      MEZZANA
      MEZZANA --- ---
      LOVE_DALI: dej si pozor, Země! Sliz se vrací domů!
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      CREMAC: Tohle je zvrácená konverzace.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      HNILOB: Proto si nikdy nekupuju mejdlo a deodoranty nebo ponožky. Nic takovýho!
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      CREMAC: Bohužel lepší tělo není k mání. Když nemáš na dovolenou v Karibiku spokojíš se i s Bulharskem.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      HNILOB: O tom, jak si pouštíš celou noc hypnopedický kazety. A učíš se Esperanto jenom ve spánku. A omíláš si kvantovou teorii zase jenom ve spánku.
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      CREMAC: V noci si vždycky najdeme trochu času, abychom obdivovali Caravaggia a hovořili o koncepci, obsahu a formě.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      HNILOB: A když už jsme u toho, když někdo trošičku přebere a usne nahý spánkem spravedlivých, člověk se ctí zpravidla neudělá fotku tvého bimbase, nenakreslí mu kníry, pusu a uši a nepověsí to na nástěnku pod „Pohřešované osoby“.
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      CREMAC: Cloumal jsem s Vámi už na jaře, ale Vy jste trval na dalších třech měsících.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      HNILOB: Jestli tohle není důvod k oslavě, tak pak už tedy nic!
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      CREMAC: To se tu nestane. Tady je vrcholem nevychovanosti odmítnout nabídku k pohlavnímu styku.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      KBN: Po dlouhém sebezpytování jsem dospěl k rozhodnutí: „Ale co? Tak jí to prostě neřeknu.“
      KBN
      KBN --- ---
      HNILOB: to je přísně tajná informace Caren
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      FREEM: Asi si řikáš: „Ovlivní to můj život?“ Já jsem o tom uvažoval a řeknu ti, že... jo.
      FREEM
      FREEM --- ---
      HNILOB: Vyměňovals mi značky na studijním plánu, takže jsem místo na důstojnické státnice šel plavat
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      FREEM: No, ty psychotropní zkoušky už by měly být v plném proudu. Výsledky budou určitě nesmírně zajímavé.
      FREEM
      FREEM --- ---
      HNILOB: Tak podle Vás ze mě nikdy nebude kapitán? Nikdy?
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      LOVE_DALI: Mám pocit, že za dobu tvého blábolení uběhlo pár století. Mám hlavu tak vybrakovanou, jako bych strávil tři dny na semináři o perspektivách hřebíku.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam