• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      KACHENNA: Ty se nikdy nezamyslíš nad tím, proč jsme tady? Jaký vyšší smysl to má?
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      CREMAC: Tak proč mi dáváš ta znamení?
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      KACHENNA: Musím být silný. Vím, co chceš. Ne, to nechceš. Nechceš se milovat. Chceš mi vycucnout mozek tím brčkem jako vostatním. Jdi vode mě!
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      CREMAC: Jsi chlap, viď? Vy muži nastydnete a hned máte malárii.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      KACHENNA: Hele, myslíš, že tohle nezvládnu sám? To mám hned běžet za kondomovou hlavou, aby tě zachránila? Já tě do toho dostal a taky tě z toho vytáhnu!
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      LOVE_DALI: Souhlasím, že jde o sebevražedný tah, ale musím hlasovat pro člověka.
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      KACHENNA: Takže jsem vzal zase kostky... To bys nevěřil! Další dvě šestky.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      HNILOB: Blíží se konečný úder, meine Kamaraten! Jejich řady jsou prořídlé, morálka podlomená.
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      DZS: Brýtro, Listere. Jak se žije v hippiovském nebi, ty těhotný lenochode smradlavý? Jakýpak je na dnešek plán? Flákání po ránu, potom lehárko odpoledne a pak si dáchnout před hlavní večerní zevlovačkou?
      DZS
      DZS --- ---
      KBN: Ty kopyto! Ty děla byly na tom vraku, jak mu nadávali... Esperanto. To bylo jasný jak facka!
      KBN
      KBN --- ---
      HNILOB: tak kde jsou?
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      DZS: Přidám i svého mezka, důstojnost!
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      DZS: Ukažte mi to. Vždyť jsem android pro Boha svatého. Mně se jen tak něco nezhnusí.
      DZS
      DZS --- ---
      KBN: Musíš utírat? Ne, nechci vědět, co to znamená. Mám pocit, že to vím, a je to ta nejodpudivější věc na světě!
      KBN
      KBN --- ---
      LOVE_DALI: promiňte Pane, musím to tady utřít.
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      KACHENNA: A co takhle měřit v konečníku?
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      CREMAC: To jsem si měl vzít tak dvanáctery spodky.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      KACHENNA: Promiňte pane, špatný disk. Tohle byl můj kurs němčiny. Úryvek z Hitlerova norimberského projevu. Jistě hypnotizující, ale ne správným způsobem. Teď půjdu najít ten správný.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      KBN: Rimmere, na tuhle průpovídku by jsi neulovil ani mrtvýho koně bez mozku.
      KBN
      KBN --- ---
      KACHENNA: Hádej čí tělo tohle může být? Čípak je chlupaté lýtko? Čí pozadí se skrývá v díře v zácloně?
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      BOODIA: A co je ještě nového?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam