• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    AMANT
    AMANT --- ---
    Kdo ruší naši královskou dřímotu?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KBN: Co předváděla? Motorové svíčky?
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KBN: Měl bys někdy zajít do pavilonu opic v zoo. Oči by ti přecházely!
    KBN
    KBN --- ---
    CREMAC: a hele. To je pakoňova mama
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    LOVE_DALI: Nechápu, že žena před třicítkou má pořád medvídka, jemuž říká Baboo, a přitom když jde o navigaci, nikdo se jí nevyrovná.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HNILOB: NýDnol 871 lim
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    CREMAC: To je tím, že jsme na Géčku. Cáklí jsou tu všichni. Jeden chlápek mi říkal, že za dobrý chování, tě daj do luxusního bloku D.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    HNILOB: Dyť si musel sám organizovat i svoje vlastní oslavy narozenin.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    CREMAC: Jo, počítej se mnou. Dneska odpoledne mám náhodou volno.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    HNILOB: Jde jen o společenské akce. O jeho práci se nebavíme. Trochu se zasmějeme, dáme si kanastu nebo smíšené čtyřhry s Göringovými.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    CREMAC: Mluvíme-li o klasických vínech, většinou se zapomíná na estonské červené.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KACHENNA: Vítám vás u pořadu „Životní styl nechutně bohatých a slavných“. Představím vám nejmladšího miliardáře světa, Davea Listera zvaného „Relaxační fólie“.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    CREMAC: Z jednoho prsu polévku gazpacho, z druhého zdarma dobře vychlazené šampaňské!
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KACHENNA: Nikdy ne pivo, že jo, vínečko! „Co si dáš k těm cornflakeům, zlato?“ „Dám si trochu vína, pusinko.“
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    LOVE_DALI: Tři Listerové!! Paráda!!! Třeba tady Lister by mohl zajít do ledničky a přinést láhev vína pro Listera a Listera!!!! Tady Rimmer nepije, protože je po smrti, ale já bych si sklenku dal!!!!!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    CREMAC: Hele, to, že tady u nás můžeš otěhotnět, ještě neznamená, že seš v tom.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    LOVE_DALI: Byl jsi mladej, nechtěl ses usazovat, chtěl sis vyhodit z kopýtka, užít si.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    CREMAC: Pane, sníte o tom, že jednou zase získáte její srdce a pak budete na ní ležet a pohybovat se nahoru a dolů tím podivným způsobem, jenž je lidem tak příjemný.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    LOVE_DALI: Maminka mě měla ráda!!! Jenom neměla čas. Měla pořád nějaké schůze.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    CREMAC: Co je mrtvé a mrtvé a dočista mrtvé?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam