• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      AMANT: Zajímavé. Nejspíš nepravidelnost v časoprostorovém kontinuu. Zvláštní, že na mě to vliv nemá?
      AMANT
      AMANT --- ---
      KACHENNA: Listere, jsem příliš, příliš velký gentleman na to, abych se snížil k hovoru, jenž vedou primitivové ve sprchách.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      AMANT: Vy musíte být Velký Úchyl, že?
      AMANT
      AMANT --- ---
      KACHENNA: Já vím, ale lepidlo je moje.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      AMANT: Studovala jsem je na akademii, ale takhle z blízka jsem je ještě neviděla. Není to úžasné! Vidíte ty krystalické útvary. Jsou bohovský!
      AMANT
      AMANT --- ---
      KACHENNA: Ne. Obsah jsem přišpendlil na zeď.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      AMANT: Co je na tom špatného? Nejsi snad ubohý maskulinista, ne!?
      AMANT
      AMANT --- ---
      KACHENNA: Hrával jsem golf. Nenávidím lidi, kteří poškozují hřiště.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      AMANT: To už je hodně dávno, Listere. Byl jsem tak mladý a předčasně vyspělý, že si to ani nepamatuju.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      AMANT: "Arnold je jednička", "Za všechno vděčím Rimmerovi", "Na Arnieho jste krátký". To je fakt hrozně srandovní.
      AMANT
      AMANT --- ---
      KACHENNA: Jo, já vím, ale nevydržel bych čekat půl roku s takovým bezvadným fórem v kapse.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      AMANT: Ještě jednou a tímhle dostaneš. Slyšelas?? Nedělám si legraci! Ještě jeden zvuk, jen - jediný.
      AMANT
      AMANT --- ---
      KACHENNA: Pane, direktivy jsou od toho, aby nás chránily. Není to soubor zlomyslných nařízení namířených proti komukoli.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      GAUNER: Pak do mě začal řezat knihou "Jak ukázat soucit svým spoluvězňům".
      GAUNER
      GAUNER --- ---
      KACHENNA: a co je ještě nového?
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      KBN: No, v taxíku začalo být trochu dusno. Moje vtipy o jejím nose nepadly na úrodnou půdu. A byly dobré, inteligentní. Jako: Co ti to přelítlo přes nos? Nic slaboduchého. A když jsme dorazili do restaurace, tak musela dostat nějaký nervový záchvat. Řekla mi, že jde na záchod a utekla záchodovým okýnkem.
      KBN
      KBN --- ---
      KACHENNA: Tomu nevěřím. Důstojnice by s tebou nemohla nikdy chodit.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      AMANT: Ech. Pro Boha svatýho. É... To je bolest... co se to se mnou stalo? Ach. Zpráva o stupni poškození. "Úroveň dehydratace: 45 %. Schopnost vybavit si noc: 2%. Faktor studu: 91%. Doporučený postup opravy: Restartovat systém, 36 hodin vypnutý a přepsat údaje." To byla noc.
      AMANT
      AMANT --- ---
      KACHENNA: Do rekonvalescenčního salónku, furt vám to řikám. Žádnej div, že jste získali jen štyry procenta. Páni, to je banda blbců!
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      AMANT: A dál?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam