• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    AMANT: Cejtíš jí? Připraven?
    AMANT
    AMANT --- ---
    DRASTICS: Ukažte mi to. Vždyť jsem android pro Boha svatého. Mně se jen tak něco nezhnusí.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    AMANT: Chyt jsem tam kilovýho, černě pruhovanýho macka! Byl asi takhle velikej!
    AMANT
    AMANT --- ---
    Je to v mých trenkách. Myslím, že si to dělá hnízdečko.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PUBLICURINATION: Zmrská tě, drahoušku, až se zhroutíš k zemi. A pak ... se tě zmocním.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    Nemám software, abych se s tímhle vyrovnal. Stvořili mě, abych sloužil. Já sloužím, tedy jsem. Sloužit je mé poslání. Na sebe neberu vůbec žádné ohledy.
    FREEM
    FREEM --- ---
    DRASTICS: Deset let se živil doplňováním regálů v obchodě, odkud odešel, neboť se odmítal stát otrokem své kariéry.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    SNOWWHITE: Nebuď směšný, vyhlídka na to, že bude ovládat pár knoflíků, na něj asi dojem neudělá.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    PUBLICURINATION: Ale jedno bys měla vědět. Posledně jsem měl černý obleček s parádním lemem a se zlatými knoflíky. Sice to vypadá, jako bych měl dneska totéž, jenomže tohle je úplně jiný černý obleček s úplně jinými zlatými knoflíky.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    DRASTICS: Když tě vidím, tak mi je hned líp, brachu. To je tvůj nový oblek? Má větší říz než celá stránka nejlepších bonmotů Oscara Wildea pokapaná citrónem a vražená někomu do oka.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PUBLICURINATION: Brýtro, Listere. Jak se žije v hippiovském nebi, ty těhotný lenochode smradlavý? Jakýpak je na dnešek plán? Flákání po ránu, potom lehárko odpoledne a pak si dáchnout před hlavní večerní zevlovačkou? Ó bože, ty jsi ostuda lidstva.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    DRASTICS: Do kosmu, jdu si lehnout. Tohle se povleče celou noc.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    CREMAC: Hele, rozebrali jsme ten krám a zase složili nejmíň stokrát. Je zarovnaná, ne? Ve který části neni zarovnaná? Ani v jedný. Je v pohodě zarovnaná. Jdeme na to.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    DRASTICS: Dává to asi takový smysl jako manuál k japonskému videu.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PUBLICURINATION: Ten náš triplikátor extrahoval z jednoho duplikátu ty nejlepší prvky a z druhého ty nejhorší.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    DRASTICS: Nikomu nedovolím, aby přeskupoval moje molekuly!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PUBLICURINATION: Já se hrozně omlouvám. Jenže když budu mít záznam, nikdy nedostanu frčky ani vlastní loď. A po tom toužím nejvíc na světě. Být jako Vy... pouze štíhlejší a v lepší kondici, a určitě bez Vašich ucpaných cév, ale když tohle pominu, jste člověk, který je mi vzorem.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    DRASTICS: Podle mě jsi pěknej pokrytec! Měl jsi tomu trotlovi říct hned, že ho nikdo nemá rád.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    SNOWWHITE: Tady ne, je tady moc písku.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    FREEM: Božínku, chtěl jsem se zeptat, pane, asi tak před půl rokem nám došly zásoby alobalu. Neměl byste navíc jednu bundu, ve které bychom mohli upíct kuře?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam