• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DRASTICS: Sranda, hlína, psina, bžunda, prča! To je Rimmsy a Listy!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    HNILOB:
    KACHENNA: Á, rezavá branka, to byla jedna z prvních věcí a moc jsme se tomu nasmáli!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KACHENNA: Jestli se vám podaří, aby dělaly jenom „ňurik“ a ne „skvílukl“, tak vám budu moc vděčná.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    DRASTICS: Poslyš, ale dyť on ví všechno, co ty, a ty víš všechno, co on. Tak o čem se bavíte?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    SARUMANKA: Přestaň, přestaň, když mi to řekneš, tak se ráno vzbudíš, budeš mít kocovinu a bude ti zle. Dokulíš se k zrcadlu, podíváš se do něj, vzpomeneš si a řekneš: „Ááááááá!“ Takže to nemá cenu, proto ti radim, radši mlč a nic mi neříkej.
    SARUMANKA
    SARUMANKA --- ---
    DRASTICS: Láry-fáry, hochu!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    SARUMANKA: Tohle je Baxterova pálenka, ta má tak tři sta procent! Z  jedné takovéhle láhve by se opilo celé řecké loďstvo.
    SARUMANKA
    SARUMANKA --- ---
    DRASTICS: Je posedlej cenou nemovitostí a život tráví ve starožitnictví, kde hledá výhodný koupě a pije víno. Nikdy ne pivo, že jo, vínečko! „Co si dáš k těm cornflakeům, zlato?“ „Dám si trochu vína, pusinko.“ Do pytle!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PUBLICURINATION: Hele, nejde o malou chlastačku, ale vo šněrování pangejtu, bílý myšky a lezení po čtyřech. Tak strávim den. Hop tam!
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    ANNIKA: A taky nikdo si to nezaslouží víc. Kingu, kašli na ty břídily, jde se na flám!
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    PUBLICURINATION: Listere, abys věděl, napsal jsem pojednání o propustných obvodech, které bylo příliš odvážné, nepředstavitelné a rafinované, aby ho zkoušející pochopili!
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    ANNIKA: Nic mi nevykládej, ráno se budeš chtít zabít!
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    PUBLICURINATION: Až uvidíte tu fotku pláže v Acapulcu, ani vás nenapadne hnout se někam jinam!
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    ANNIKA: Navštívíme svět pýchy a předsudku. To bude tak úžasné!
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    PUBLICURINATION: Já jsem beránek zbloudilý a hodný a… jsem a moh jsem být, jen tebe po svém boku mít.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    ANNIKA: Tak, šerife, teď jste na to zase sám.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    KACHENNA: Šipky na kozatou rosničku už nemaj šanci!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    DRASTICS: Jak chceš? Jak chceš! Ale příště ti nakašlu, až budeš chtít, abych jezdil slalom v mydlinkách z nákladové rampy. Nos si ty svý vlaječky sám!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    ANNIKA: Tohle už nemusíme dál snášet. Ty tvoje trapné poznámky, tvé nechutnosti, ty tvé ponožky, jež spustí kropicí systém. Ihned odejdi z naší kajuty!
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    KACHENNA: Tak, a padáme vodsaď! Moc si potřebuju vyčistit zuby vod kousků pečený mrtvoly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam