• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    PIKKMA: Půl flašky gelfský kořalky a vůbec nic necejtim. Nikde. Až mě to děsí.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: Vynikající plán, Listere! Skvostný plán! Brilantní plán! A já si myslel, že tě to nenapadne, ovšem zřejmě napadlo. Dobře, tak já tu budu jen tak stát a přiblble se usmívat.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    PIKKMA: Hele, nejde o malou chlastačku, ale vo šněrování pangejtu, bílý myšky a lezení po čtyřech. Tak strávim den. Hop tam!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: Hele, myslíš, že tohle nezvládnu sám? To mám hned běžet za kondomovou hlavou, aby tě zachránila? Já tě do toho dostal a taky tě z toho vytáhnu!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    PIKKMA: V tom případě, pane, navrhuji abych ten kontakt navázal sám.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: To je alkohol? Já alkohol nepiji. Na mé diody nijak nepůsobí.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    PIKKMA: Dodavatelé stále nenašli způsob, jak to udělat, aby čurala šampaňské, ačkoli jsem si zcela jist, že do královské návštěvy o víkendu, bude plně funkční.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: Teď ses ukázal, typicky impulzivní technofobická reakce. Ten přístroj představuje největší technologický vynález, co kdy lidstvo objevilo. Větší než oheň, větší než kolo...
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    PIKKMA: Tohle je nejlepší model, co vymysleli? To mi chcete tvrdit, že proběhl konkurz a někdo řekl: "Áh, tohle, to je ono, tenhle tvar jsme hledali, konečně výstavní zoufalec." Shakespeare ho měl taky? Einstein? Perry Commo zpíval "Memories are made of this" s tímhle schovaným v kalhotách?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: Velmi vkusně udělaný. Ušlechtilý kov. Žádný zmetek.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HNILOB: S takovým zadkem?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Taky jsem dost povrchní kluk. Povrchní, ale s krásnou figurou!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    HAR4NT: Abych nezapomněl, mám pro vás novinku.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Slavný soude! Vidíte tady muže. Muže, který skládal a propadl u důstojnických astronavigačních zkoušek nejméně třicetkrát. Tento nešťastník, tento hlupáček, tato parodie na muže...
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: Už jsem se o to pokusil, ale trvalo mně týden, než jsem vysušil matraci.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Nezatracuj to, dokud to nezkusíš.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: A klidně mě tu necháš obnažovat svou duši?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: No tak si to nechte pro sebe. A nebudete toho litovat.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: V žádném případě. A odmítám jakékoli náznaky, že jsem jednostranně, pečivově založený šílostroj.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: A hned za nim kuřecí kari ostrý jako břitva s hasicím přístrojem u ruky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam