• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      HAR4NT: To je tvůj sen, plechoune. Jako hrdina vstoupit do záře reflektorů.
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      KACHENNA: Hmm, docela dobrý. Slušný.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      PIKKMA: Há, ha chachá! Tak, jdeme na to! Už se to nese! Hezky se uveleb!
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      KACHENNA: A jestli mám obětovat svůj život takovym trapnym způsobem, tak je to jedině dobře!
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      PIKKMA: Nejspíš máš pravdu, Listere. Musím se dát zase dohromady. Ale musíš mi pomoct. Budeš mýma rukama a mým hmatem.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      KACHENNA: Dobře víte, jaký ten Tim je. Neskutečně hezký, vyzařuje šarm, skvělý milenec. A Vy jste jen? Vy.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      PIKKMA: Je to moje micinka.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      KACHENNA: Do kosmu! Ty seš naprosto jetej mimoň!
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      PIKKMA: Možná jsme už moc dlouho v hlubokym vesmíru, ale ta její figura mě pokaždý tak rajcuje.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      KACHENNA: Jenom si hraješ na dospělýho, protože si myslíš, že takhle dostaneš tu krasavici! To přece ví každej!
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      PIKKMA: Půl flašky gelfský kořalky a vůbec nic necejtim. Nikde. Až mě to děsí.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      KACHENNA: Vynikající plán, Listere! Skvostný plán! Brilantní plán! A já si myslel, že tě to nenapadne, ovšem zřejmě napadlo. Dobře, tak já tu budu jen tak stát a přiblble se usmívat.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      PIKKMA: Hele, nejde o malou chlastačku, ale vo šněrování pangejtu, bílý myšky a lezení po čtyřech. Tak strávim den. Hop tam!
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      KACHENNA: Hele, myslíš, že tohle nezvládnu sám? To mám hned běžet za kondomovou hlavou, aby tě zachránila? Já tě do toho dostal a taky tě z toho vytáhnu!
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      PIKKMA: V tom případě, pane, navrhuji abych ten kontakt navázal sám.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      KACHENNA: To je alkohol? Já alkohol nepiji. Na mé diody nijak nepůsobí.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      PIKKMA: Dodavatelé stále nenašli způsob, jak to udělat, aby čurala šampaňské, ačkoli jsem si zcela jist, že do královské návštěvy o víkendu, bude plně funkční.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      KACHENNA: Teď ses ukázal, typicky impulzivní technofobická reakce. Ten přístroj představuje největší technologický vynález, co kdy lidstvo objevilo. Větší než oheň, větší než kolo...
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      PIKKMA: Tohle je nejlepší model, co vymysleli? To mi chcete tvrdit, že proběhl konkurz a někdo řekl: "Áh, tohle, to je ono, tenhle tvar jsme hledali, konečně výstavní zoufalec." Shakespeare ho měl taky? Einstein? Perry Commo zpíval "Memories are made of this" s tímhle schovaným v kalhotách?
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      KACHENNA: Velmi vkusně udělaný. Ušlechtilý kov. Žádný zmetek.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      HNILOB: S takovým zadkem?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam