• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KACHENNA: Přesně. Z ledový, žhavý lávy. To je totéž. Led - ledová láva.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HNILOB: Co takhle ledovou sprchu, pane?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PIKKMA: Oh Bože, ty jsi krásná. Nemůžu ti odolat. Musím být silný. Vím, co chceš.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HNILOB: A ke všemu máme strašlivou zodpovědnost!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PIKKMA: Promiňte, asi máte spoustu práce, ale já Vám musím říct, že jste můj nejoblíbenější fašistický diktátor v historii.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Tak co, hoši? Dáte si hádanku, kterou napovím nosem, nebo není vhodná chvíle?
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    PIKKMA: To myslíš vážně? To jeho řádění dělá větší randál než duo jódlujících žampionů po svatbě! Teď už ho musela slyšet celá loď.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    PIKKMA: Vy neuvažujete jako oni. Ufouni už jsou holt jednou takoví, dělají divné věci, věci které jsou... zvláštní. Možná tak s námi komunikují
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    PIKKMA: Samozřejmě, že šel sám! Jsem rád, že jsem se ho zbavil! On naprosto zešílel. Mával přede mnou banánem a říkal mu samice hrabáče!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: Tys nebyla na mojem posledním mejdanu, viď?
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    PIKKMA: Já vim, že to byl šílenej transvestita, ale aspoň bysme si mohli zatrsat!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: Ale já za to nemůžu. Šlo to s nim ňák sfouknout, kdyby si to celý nezmršil.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    PIKKMA: Co?! Ano, mami, připravuju si aktovku. Kde to jsem? Kolik je hodin?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: Až jednou napíšu průvodce po cvokárnách, tahle dostane nejvíc bodů.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HAR4NT: Napsali jsme tam "Uroboros" jako vysvětlení! Jsem svůj vlastní otec... a Chris, moje bejvalá holka, je moje máma!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: Nech toho, byla jsem zkouřená, totálně mimo!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KACHENNA: Smrt nebo slávu. Jasný?!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HAR4NT: Psirény použily svůj důmysl jen v míře potřebné pro přivábení Kocoura a zabralo to. Kdybychom ho nezadrželi, plazil by se teď bez mozku na jednom z těch asteroidů a snažil se napsat: "Bože, jsem to ale osel!" obsahem vlastních střev.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Tak co jsem měl říct? „Bez obav, já jsem mazák, co doloval svinstvo z automatu na polívku! O vesmíru nevíme ani fň, ale máte-li ucpanou trysku, jsme vaši hoši!“?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: Omluvte mne pane, už půjdu. Toto je zcela očividně velmi soukromá rodinná záležitost. Neznám už žádnou rybu, kterou bych Vám vmetl do tváře, tak půjdu tryskem pryč.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam