• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Tady jde o trigonometrii čtyřrozměrného prostoru, ty hovádko boží, a ne o ubohou kulečníkovou partičku v zaplivaném liverpoolském zapadáku.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: To tys je takhle rozdováděl! Tak si prosim tě laskavě nestěžuj!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Tlačte na ty koule! Pořádně!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: O vesmíru nevíme ani fň, ale máte-li ucpanou trysku, jsme vaši hoši!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Ani náhodou. Šup zpátky do vesmíru.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: Čím bys ho chtěl asi tak pobavit? Jemu by se líbilo, kdybychom šli všichni do prádelny a skládali tam ručníky.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VEEHELL: Jsi vesmírný šílenec!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Měl jsem syrový kapustičky a to, co jsem našel pod stolem, byla žvejkačka.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: Jenom pět minut tě dělí od nejlepší bašty tvýho života, nastav svý chuťový buňky na Def com 3!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: To jsou opravdu lahůdky!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: No, jste si jistá, že na to máte čas? Vím, že tyto dny jsou pro Vás specifické. Nechcete raději hrát tenis v těsných bílých džínách? O to bych Vás nerad připravil. Ani o ta kvanta modré tekutiny, co budete rozlévat.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Slečno Lolo, všechny mé cennosti jsou tady a můžou být Vaše za jedinou láhev lomcováka.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: Kdepak, ty myslíš na Kochanskou a jediné, co tě teď svírá, jsou trenýrky.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Mám takovej dojem, že to vůbec nechápeš. Přece nejde o to, jestli tomu věříš. Je to o mužskym, co obětuje svůj život pro lásku.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: Nebo jsem místo řečí o kvantové mechanice mohl přepsat Hamleta a de-facto ho vylepšit! To zkrátka není normální!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Sakra, co ti to udělali? Mluvíš jako profesor Higgins z Pigmalionu!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: Ty si myslíš, že skočím na všechno, co řekneš, že jo? To jsi na omylu. Koukej vypadnout! Teď si musím dát bacha na ten asteroid ve tvaru tančícího losa, o kterém si mluvil.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: To je emocuc, pane. Ochočený polymorf, který je při narození vykleštěn.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: Listere, volné zvíře na palubě se může dostat kamkoliv. Třeba do vzduchového potrubí, mohlo by zalézt do Hollyho!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Proč jsem mu měl dát chloroform? A proč se tak zoufale bránil?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam