• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PIKKMA: Chceš něco vědět? Já ti to věřím
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    FRK_R23: Já se fakt snažim. Nejsem od přírody neposlušnej člověk. Rád bych s nim vycházel, jenže to neni snadný, protože on je takovej magor!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PIKKMA: Ty nevíš, kdy přestat, že ne? Já jsem tvůj nadřízený!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    FRK_R23: V komplexu je kyberpark. Můžete navštívit jakékoli období, které si vyberete a oddávat se jakýmkoli fantaziím s lidmi, které si vyberete.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PIKKMA: Michelle Fisherová, devátá jamka na obecním golfovém hřišti. Par 4, dogleg doprava, na bunker za greenem.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    FRK_R23: Listere, stalo se to. S tím nic nenaděláš, zrovna jako s tím, cos měl včera k snídani.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PIKKMA: Přestaň, přestaň, když mi to řekneš, tak se ráno vzbudíš, budeš mít kocovinu a bude ti zle. Dokulíš se k zrcadlu, podíváš se do něj, vzpomeneš si a řekneš: „Ááááááá!“ Takže to nemá cenu, proto ti radim, radši mlč a nic mi neříkej.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    FRK_R23: Jestli je budoucnost už daná - jako v horoskopech a tak - znamená to, že nejsme zodpovědný za svý činy. Že jsme jenom herci, co hrajou svoje role, odříkávaj předepsanej text.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PIKKMA: Rimmere, nemůžeš na mě házet vinu za svůj zpackanej život.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    FRK_R23: To jsi celý ty! Nemáš ctižádost, hnací motor, jsi spokojený s nejnižší hodností na téhle lodi!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SCHWAB: Řekl jsem jim: „To je škoda, že nemáme houpačku.“ A oni říkali, že ji můžou udělat, ale nedošlo mi, že ji chtějí vyrobit ze mě. Tak tady visím.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    FRK_R23: Co jsi to zjistil o svym stvořiteli?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SCHWAB: Radši vyndej z lednice cibulovej salát!
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    FRK_R23: Nic nefunguje. Tvé chuťové buňky jsou zcela otupělé.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SCHWAB: Nejspíš máš pravdu, Listere. Musím se dát zase dohromady. Ale musíš mi pomoct. Budeš mýma rukama a mým hmatem.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    PIKKMA: Bude-li důstojník přistižen, jak očichává sedlo rotopedu v dámské tělocvičně, bude propuštěn bez soudu? Hmm, promiňte, ale tohleto neřeší náš problém
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    SCHWAB: Napíšu si to do diáře: 12:30, oběd s Bohem. Společenský oděv, víš, jak to myslím?
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    Tedy, ten oběd se mi skutečně povedl.
    M0RF
    M0RF --- ---
    Vsichni jsou mrtvy dejve...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam