• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    Odpočet zahájen Loď bude zničena za patnáct minut. Čtrnáct minut a pětapadesát sekund. Odpočet pokračuje.
    MATHES
    MATHES --- ---
    FATALLUBA: Tak to musíš zjistit ty. Já mám totiž víc zubů než mozkových buněk, ty troubo.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    PIKKMA: To asi způsobila vývojka. Musí být zmutovaná
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    FATALLUBA: Podivné kvílení zvěře, nesnesitelný zápach, všude samé bahno.

Je to jako tvůj koš na špínu koncem měsíce.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    Promiňte, že ruším, pánové, ale měli byste zajít do temné komory. Dějou se tady moc divné věci
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MATHES:
    HAR4NT:
    Tak dobře, dám si gel.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HNILOB: Nejdřív rozcvičku!
    MATHES
    MATHES --- ---
    HNILOB: Dělejte, jako že nic. Ty kapsy jsou dělaný tak, abysme měli pocit, že se utopíme v absurditě.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PIKKMA: Jako výraz úcty bychom si v neděli v poledne mohli dát minutu nadýmání
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HNILOB: Koukej se vzpamatovat. Starej Rimmer byl základním pilířem týmu! Vykonával hlavní funkce, ve kterejch byl jednička.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PIKKMA: No jo, já ho bez notesu nepoznal.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HNILOB: Takhle být hrubý na hologram! To nemáš žádnou úctu k mrtvým?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    FATALLUBA: Krytone, laskavě přejdi k věci dřív, než ti vrazím nos mezi uši a udělám z něj náplň pro ravioly.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    HAR4NT: Jeden z robíků se pomátl. Kompletně zpřeházel dráty na všech palubách. Máme přes dva tisíce chyb ve vedení. Nedýchej a hlavně se nikoho nedotýkej.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FATALLUBA: Toto je záznamník. Bohužel Holly momentálně nemá čas. Chcete-li nechat po pípnutí vzkaz, ozve se vám. Píp!
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    Tohle je život na draka, nedokážu se bavit! Dyť neděláme nic jinýho, než hledáme nějakej způsob, jak zabít čas. Už toho mám dost. Už mám dost stolního golfu, už mám po krk „Člověče, nezlob se!“, už mě unavuje hrát volejbal přes jégrovky s nafouknutym kondomem!
    STORMMATE
    STORMMATE --- ---
    Pánové, ticho prosím! Pánové, než kdokoli z vás neco rekne, chtel bych neco ríct já vám. VYPADNETE!
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    PIKKMA: Můžu vůbec něco? Smim dejchat!?! Smim dejchat?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: Co kdyby sis přečet svou košili, Listere? To je zřejmě román od Victora Huga.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Když mi bylo sedmnáct. Moje první kapela: „Degen a spol.“
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam