• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      STORMMATE: Ach, Krytone. Provádíš ty nejromantičtější výpočty.
      STORMMATE
      STORMMATE --- ---
      FRK_R23: Nemůžu žít s někým, jehož jméno zní jako když fotbalista loví chrchle!
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      SQUATBOSS: To bys nepochopil, tys nikdy nebyl zamilovaný.
      SQUATBOSS
      SQUATBOSS --- ---
      Má-li nějaká práce smysl, má smysl udělat ji dobře. Nemá-li smysl, dejte ji Rimmerovi.
      BAILAMARCIA
      BAILAMARCIA --- ---
      FATALLUBA: Já chci svůj hrášek!
      STORMMATE
      STORMMATE --- ---
      FATALLUBA: Celejch osm měsíců.
      FATALLUBA
      FATALLUBA --- ---
      BAILAMARCIA: Dnešní ryba je Pstruh á la Creme. Přeju dobrou chuť.
      BAILAMARCIA
      BAILAMARCIA --- ---
      FATALLUBA: Menu vypadá lákavě - ochutnám asi kuře.
      FATALLUBA
      FATALLUBA --- ---
      BAILAMARCIA: Brýtro, farmáři Listere! Jen si skáknu nakoupit do ponorky, nepotřebujete taky něco?
      BAILAMARCIA
      BAILAMARCIA --- ---
      FRK_R23: Když on je ty a ty jsi on a ty jsi ty, jsem já furt já? Kdo jí tohle kuře, co? Co se to sakra děje?
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      BAILAMARCIA: Dyť o tom mluvim už víc jak čtvrt hodiny.
      BAILAMARCIA
      BAILAMARCIA --- ---
      FRK_R23: Takže poker nebude...
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      BAILAMARCIA: Rimmere, tam venku nic není. Nikdo tady nepřistál. Ani vesmírný příšery, ani klingonský válečný lodi nebo blonďatý kočky s drdolem na hlavě, co říkaj: „Ukaž mi ještě ten pozemský zvyk líbání!“ Seš tu jenom ty, já, Kocour a fůra blbejch létajících šutrů. Nic víc. Finito!!!
      BAILAMARCIA
      BAILAMARCIA --- ---
      FRK_R23: Vem to z té lepší stránky... Jsou fuč, brácho!!!
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      BAILAMARCIA: Hele, jestli myslíš mučit, tak řekni slovo „mučit“, já to unesu!
      BAILAMARCIA
      BAILAMARCIA --- ---
      FRK_R23: Pojďme si to ujasnit. Jestli nás chytí, tak jsme vyřízení. Nicméně, když nás nechytí, ale ta loď se zhroutí i s námi, tak jsme vyřízení. Na druhou stranu, jestli nás nechytí a ta loď se s námi čirou náhodou nezhroutí, ale my nenajdem palivo, tak jsme vyřízení.
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      BAILAMARCIA: Pane, dostal jsem výsledky chemického rozboru. Zjistil jsem v blízkosti nepatrné množství kysličníku milénia.
      BAILAMARCIA
      BAILAMARCIA --- ---
      Já to nechápu. Prošli jsme nereálnem, a všechno je normální. Všechny systémy fungují a všichni tři jsme tady...
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      Tak, a já myslím, že bychom mohli začít rovnou. Víte, z čeho je mi u Listera opravdu na blití? Kvůli čemu mám hroznou chuť vypíchnout mu obě oči? Kvůli všemu! Tak je to. Vůbec nejvíc kvůli jeho příšernému, švitořivému optimismu. A náš Kocour je nesnesitelný pošuk. A Kryton? Jestli se sebou něco neudělá, tak mu přicvaknu dráty na jeho bradavky a usmažím ho jako královského sumce. No, a hned se tu dá dýchat. Nevím jak vám, ale mně se dost ulevilo. Děkuji za vaše příspěvky. Nashle při příští debatě, pánové. Báječné.
      BAILAMARCIA
      BAILAMARCIA --- ---
      FATALLUBA: Díval ses za ledničku? Když něco nemůžu najít, je to skoro vždycky tam.
      FATALLUBA
      FATALLUBA --- ---
      FRK_R23: A viděl snad někdo tu legendární brožuru s direktivami Vesmírného sboru?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam