NIMUI: Na me ZUSce (tenkrat to byla jeste LSU, teda ;)), byly klavesy jako samostatnej obor myslim... ale zase na to ty decka umely skvele veci :)
MISERY: Ja jsem taky zacala hrat proto, ze doma bylo piano a ja jsem na nej neustale pinkala. Otec si predstavoval, ze prestanu konecne improvizovat a budu preludovat preludia, v cemz se zmylil (dodnes ho to stve) ;)
PECA: Ja si taky myslim, ze pokud dcera prokaze nejake nadani, tak to rozhodnuti nenechavej na ni :)) Sice to vypada vychovne uchylne, ale napriklad se mnou rodice nevydrzeli, jak jsem kvikala, ze me nebavi cvicit, a odhlasili me. A urcite mi to neco sebralo. Vratila jsem se k tomu po peti letech a musela jsem se uplne znova ucit noty napriklad. Jenze kdyz tak o tom premyslim, moji rodice nechvalili, jen napominali, prohlasovali, ze clovek neumi hrat na piano, pokud nezahraje skladbu bezchybne vzbuzen uprostred noci, a byli uchylni na prstoklad. Takze neni divu, ze jsem jim s tim prastila :) Takze doporucuju mile motivovat a nebudit o pulnoci, jestli umi bez chyby :))