Chtěl bych se zeptat, jakou máte zkušenost s odhlučňováním, přesťehoval jsem se a rád bych do budoucna využil takovou malou místnůstku na klavír.
Problém je, že bych rád, aby to bylo kvalitně odhlučněné, aby když se rozhodnu trénovat 5 hodin v kuse jednu těžkou stránku mě nezabili sousedi (a i kdyby nezabili, tak bych se nervoval s tím, jak je šíleně seru), případně možnost cvičit ve 2 ráno atp.
Je to cilhovej barák v centru prahy s plovoucíma podlahama (netuším co do nich dali), a problém by mohl být také s tím, že v té místnůstce, kterou na to pánuji je plynovej kotel a od něj trubky na topení po celym bytě.
Pokud by přes ty trubky vedlo trochu zvuku do zbytku bytu, bylo by to v pohodě, se spolubydlícím se nějak vždy dohodnu, ale hlavně aby to nešlo k sousedům.
Další podmínka je, že by to neměli být nějaké nevratné bytové upravy, protože až jednou ten byt budu vracet, měl by být +- v podobném stavu v jakém jsem si ho pronajal.
Otázka zní, kolik by mě to asi tak stálo peněz (místnost 160X332X291 cm (šxdxv)), a jaké jsou možnosti, něco málo jsem hledal, ale je dost nejasné jak kvalitní výsledky různejma metodama můžu dosáhnout.