• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEKlavir, dospeli zacatecnici
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    KASUMI: ufff, v klube o klaviri a ty pises o casiu ? teda... .:)
    CARLOS
    CARLOS --- ---
    ...a já mám v úterý po roce ročníkový zkoušky z obligátního klavíru...a neumim....:-/
    SAJAGI
    SAJAGI --- ---
    KASUMI: :)) já zas po kolika letech uklidil Yamahu, přeci jenom - klavír je klavír...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    uaaa
    prave jsem vytahla casio asi po roce.. boze to je uzasnej pocit... aaaaa :))
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    Hlada sa sikovna klavesacka z Bratislavy, prip. okolia, ak o nejakej viete dajte mi vediet do posty, thnx.
    GOBLIN
    GOBLIN --- ---
    JACKDAW: hm party nefunkcni :// skoda a ani zadnej mirror jsem na googlu nenasel :/// jen neoficialni a tam je to bez partu..
    CARLOS
    CARLOS --- ---
    JACKDAW: Já tu reklamu neznám...jen jsem si tipnul...;o)
    JACKDAW
    JACKDAW --- ---
    CARLOS: ne myslim ze ohle zrovna neni liebestraum byl vreklame na paegas..tohle je podobny ale jiny..
    CARLOS
    CARLOS --- ---
    JACKDAW: Není to Sen lásky? Ten je v každý druhý reklamě...;o)))
    JACKDAW
    JACKDAW --- ---
    nevite negdo nahodou jak se jmenuje skladba k reklame na magnesii..?nebo gde by se dal a popripade sehna...diky.
    JACKDAW
    JACKDAW --- ---
    MISERY: jojo zamalo ale byla to nahoda ze sem na tuhle stranku narazil ,ja zas hledal skladby k good bye lenin ty muzu taky doporucit..
    SAJAGI
    SAJAGI --- ---
    AILAS: Naučit.. možná, učit .. ne :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    kdyz vas ctu, tak naucit se na klavir je asi uz trochu pozde :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    No vida vida, to jsem shanela ja tu Amelii :-) La Valse d'Amélie a Comptine d'un autre été: l'aprés midi uz sice umim, ale to ostatni...diky diky moc :)
    TETA_KLARA
    TETA_KLARA --- ---
    dospeli su od kolko do kolko rokov? :-)
    CARLOS
    CARLOS --- ---
    "Finale" - používám ho cca 3 roky, je spousta věcí co neumí, ale člověk si zvykne...;)
    SAJAGI
    SAJAGI --- ---
    RAVENIUZ: Já právě že používal Sonar, ale nepřipadá mi to jako moc vhodný nástroj. Tak zkusím ten Sibelius, díky za tip.
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    SAJAGI: kludne aj cubase alebo sonar na jednoduchsie veci. mam sice aj sibelius ale mne pride byt na moje ucely zbytocne komplikovany a tazkopadny. alebo s nim neviem dobre pracovat.
    SAJAGI
    SAJAGI --- ---
    No když už jsme u toho .. jaký byste doporučili program na sazbu not?
    JACKDAW
    JACKDAW --- ---
    narazil jsem na super stranku kouknete na to ...btw.negdo to shanel..
    http://perso.wanadoo.es/yanntiersen/partituras.htm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam