• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    To jsou veci po dvou deci.. Zmrdi jsou, zda se, vsude. Vse je prolezly kdejakou verbezi a xindlem dneska, ..

Co to CzC? Na ty jsem zatim snad nic spatnyho neslysel; jednou jsem u nich teda reklamoval grafarnu (docela slusnou, herní, ale zadny high-end.. "pískaly jí trubky", ty chladici, jak v nich snad proudi nejaka kapalna kovova slitina :), tesne pred Vanocemi. Mno, rekli, ze pred Vanocemi maji frmol, ze to snad stihaj do toho mesice podle zakoniku, ale pokud ne, ozvou se a domluvime se, nabidli mi myslim i nejakou grafiku - šunku, abych mohl pouzivat komp ten mesic, ze jim ji pak vratim. Do mesice to stihli, bez reci mi dali novou kartu.

Tak snad verim tomu, i podle ankety, ze CzC jsou (jedina?) opravdu slusna firma, o Mironetu zacinam pochybovat, i kdyz jsem ho taky mel +- docela rad.. Co tak pani Maňasová povidala, dost spatnejch referenci na nej..
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    a ani neodpoví žadatelům o práci: )
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    ja bych tomu veril, s mironetem jenom spatné zkusenosti.
    na dve veci skladem(sd karta, ramecek na disk) jsem čekal jednou 3týdny. ani je nenapadlo mi rici, ze na toho kuryra nemusim cekat, ze neprijede! total zmrdi
    KULA
    KULA --- ---
    Já chci office pro komerční užití. Ten stojí 11k. Oni mi ale za cenu 11k poslali edici, co stojí 2k a tvrdili mi, že je to jako ta komerční. Normálně se mě snažili okrást o 9k.
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    KULA: VXP: každá by měla obsahovat něco jinýho ne?
    pro komerční (standard): MS Word, MS Excel, MS Outlook a MS PowerPoint
    pro domácnost: MS Word, MS Excel, MS PowerPoint a MS OneNote

myslím, že teda splíst si Outlook s OneNote je teda silný kafe
    VXP
    VXP --- ---
    KULA: to je nejaka blbost... na jedne bude napsany ze je student&home pro nekomercni pouziti... nemuzou prodat verzi za 1500,- za 10ti nasobek...
    KULA
    KULA --- ---
    Veeelky negativ a minus pro Mironet. Objednal jsem office 07 pro komercni uziti za 11k, prijede kuryr a priveze student and home edici. Volam do Mironetu jako WTF?! a oni, to je uplne stejny pane....
    MAJA
    MAJA --- ---
    joo, techdata vždycky jednou za čas vymění obchodníka, ten mi pak iniciativně zavolá a cpe mi sluchátka nebo nějakou jinou cetku, když u nich nakoupím za xx tisíc :-) A vždycky se hrozně diví, že u nich moc nenakupujem, ale co s nima, když nemají nic moc skladem ...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    WRATA: za mesic :-] no jako zacina to zavanet OT ja bych zas radsi pomlouval nejakeho reserela co treba techdatu :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    WRATA: Myslím, že nikoli. Ale na takových pozicích je silná motivační složka. Navíc se jednalo o plat při nástupu - obvyklé je plat po zkušebce zvýšit.
    WRATA
    WRATA --- ---
    MAJA: 9800 hrubeho za 14 dni.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAJA:
    to je volba firmy. ona si to musi umet spocitat :)
    MAJA
    MAJA --- ---
    wow :-) 9800 hrubého ... taky jsem kdysi dělal pro firmu, která začala takhle brát lidi za pár šupů .... časem zjistili, že za ty peníze jim tam nikdo, kdo něco umí a pracuje nepůjde a že je lepší nabrat jednoho člověka dlouhodobě za solidní plat, než 4-krát do roka zaučovat nějakého zoufalce, který pak odejde nebo je odejit :-)
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    JENDAVB: Jsem rád, že jsi mi odpověděl veřejně a řeknu ti k tomu asi tolik.
    Zapoměl jsi zmínit, že jste nastupovali na pobočku po odchodu dvou dlouholetých zaměstnanců a tím pádem i ten "kolega na pohodu" jak jsi jej nazval , byť v předchozím postu to byl "úplný mimoň"., jste začínali s čistým listem. Tím pádem je logické, že pro orientaci to chce více než 14 dní. Co se platu týče , tak ten tě sice rozesmál, nadruhou stranu jsi za těch 14 dní toho asi moc nestihl ukázat, takže proč by měl kapitalista mrhat prostředky.
    Ten pravý důvod proč jsi se rozloučil tady nebudu veřejně řešit , ale do jisté míry souvisí s tvým pravopisem a ruku na srdce, byl bych i za sebe nerad, kdyby naši zákazníci začali hromadně pájet, jak se k tomu schylovalo v tomto auditku.

Co se I6tky týče jako systému, tak není dokonalý a má spousty chyb , ale já jsem v tom softíku ( jak ty říkáš ) letos prozatím vystavil 13.506 faktur a jelikož dělám na pobočce ve Zlíně, tak u nás je drtivá většina odběrů osobně a z toho vyplývá , s kolika lidmi jsem měl ( řeším jen letošek ) co dočinění .... Smlouvu mám podepsanou jako obchodník/technik/skladník a znamená to , že jsem nasaditelnej všude když je třeba... a ano, základ je nízký , aby měl kapitalista možnost restrikce , když si bude někdo myslet, že je "elita servisní technik", protože pozná patici procesoru. V TSB lidi, kterým se nechce dělat končí velmi rychle a končí tak, že to nakonec sami rádi musí uznat ... :o))))

Buď rád, že jsi obratem získal novou práci, kde děláš míň a vereš dvakrát tolik a tím se ti splnil sen - dělat houby a brát hodně.

A ruku na srdce ... jsem za tohle auditko rád, protože i pro mě je to báječná zpětná vazba a třeba já z pozice prodejce si vážím všech zákošů - a je jich drtivá menšina - kteří ví. Prostě ví jak to je. A je i spousta lidí tady z nyxu , kterří mi napíšou do pošty a mají ode mě zboží za dealerské ceny. Stačilo jednou říct, že jsou to ty nejlepší ceny jaké jim můžu dát a oni sami rozhodli, jestli to chtělí z TS a nebo vezmou jinde ... a nediskutují se mnou o ceně , že někde to mají o dvě koruny bez daně levnější, jak se mi nedávno tady stalo s jedním nejmenovaným PhDr.

Takže díky všem v jejichž hlavách panuje zdravý selský rozum a umí si spočítat 1+1 a hlavně ... hlavně v nátuře se nebojí práce.

Hezký den.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SYNTHY: sorry ale posilani baliku z jedny casti republiky na druhou plus to ze to trva stejne dlouho jako kdyz to obednavas z ( techdaty,abcka nebo primo treba u vyrobce ) sel jsem tam stim ze uz jsem preci jen nejakej patek praci prodavace pro koncaky delal ( cca 3 roky ) byl jsem vzanej na misto servisniho technika a misto toho jsem si pripadal jako balici a stitkovaci sluzba .Koleb\ga co nastupaval se mnou sic v poho typek ale nevedel ani jaky jsou casovani ramek a jekej rozdil mezi 775 soc 754 :-] nad tim jsem se spis ale pousmal nad cim jsem se nepousmal byl jejich softik kterej je absolutne neprehlednej a po tom co jsem delala v sapu tak jsem si rikal ze snad vetsi blbost nikdo koupit nemuze a vono jo :D absolutne to popiralo jakou koliv argonomiji a moznost nastaveni na jednu fakrutu snad (ted uz si to nepamatuju presne ) 12 ukonu v ruznejch oknech :-] kdyz jsem se cloveka co me zaucoval zeptal jak se to da zjednodusit rekl nevim :D na to si musite zviknout no po stance podpory produktu taky zadna slava no ale gooogle to jisti zejo to je jednoze clovek obedna usb redukci s redukci na ide 2.5>5.5 a prijde mu neco uplne jinyho i kdyz kod sedi chudak clovek jel az z mimone ze to prj mame skladem :D Ted situaci nezmam ale par znamejch i jinejch lidi viz mrdac tam ted byly a nic moc no ostatne postavit tym s lidi co it rozumej je dneska asi dost tezka situace . Osobne me sklamala jeste jedna vec plat : po tom co jsem tam 14 dni saskoval tak jsem se jako dostal k podpisu smlouvy 9800 hrubeho je i na me silna kava . Jeste ze uz jsem mel praci jinde tak jsem jim to podepsal a se smichem odesel jinam .
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    JENDAVB: Jsi to v T.S.Bohemia v Liberci vzdal po 14 dnech, protože lidi kteří tam byli jsou úplně mimo? :o))))
    KEJML
    KEJML --- ---
    SUCZKER: Třeba se z toho aspoň poučí víc lidí :) a tady se můžeme vrátit k tématu .)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    KEJML: no, to se omlouvam v_v , nastuduju to než budu příště prudit...
    KEJML
    KEJML --- ---
    SUCZKER: Ono je taky fajn občas sledovat systémový kluby, pak se člověk ledasco dozví...
    http://www.nyx.cz/index.php?l=user;l2=2;section=market
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ZOBAAK: aha, už se to stalo... no, to jsou teda věci... tak to už vypadá skoro jako ta stará diskuze, s tim už můžu žít... ale ten novej systém filtrů a ukazování jenom nadpisů je mi krajně nesympatickej...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam