• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.

JAK DŮVĚRYHODNÍ JSOU VAŠI PRODEJCI V OBLASTI KOMPONENTŮ PC ?
    VYŠLI VÁM VŽDYCKY V OBCHODĚ VSTŘÍC NEBO RADĚJI OBJEDNÁVÁTE ČÁSTI SVÝCH MILÁČKŮ PŘES INTERNET ?
    BYLA VAŠE REKLAMACE ZBOŽÍ VŽDY VYŘEŠENA KE SPOKOJENOSTI ?
    CENOVÉ AKCE, NOVINKY V NABÍDCE, JEDNÁNÍ OBCHODNÍKŮ.
    DOSTÁVÁTE VŠUDE ZA STEJNÉ PENÍZE, TO CO U KONKURENCE ?

POJĎME SPOLU Z VAŠICH NÁZORŮ VYTVOŘIT PŘEHLEDNOU INFORMACI O PRODEJCÍCH !

ČÁST PRODEJCŮ JE JIŽ NA NÁSTĚNCE.

rozbalit záhlaví
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    JENDAVB: Jsem rád, že jsi mi odpověděl veřejně a řeknu ti k tomu asi tolik.
    Zapoměl jsi zmínit, že jste nastupovali na pobočku po odchodu dvou dlouholetých zaměstnanců a tím pádem i ten "kolega na pohodu" jak jsi jej nazval , byť v předchozím postu to byl "úplný mimoň"., jste začínali s čistým listem. Tím pádem je logické, že pro orientaci to chce více než 14 dní. Co se platu týče , tak ten tě sice rozesmál, nadruhou stranu jsi za těch 14 dní toho asi moc nestihl ukázat, takže proč by měl kapitalista mrhat prostředky.
    Ten pravý důvod proč jsi se rozloučil tady nebudu veřejně řešit , ale do jisté míry souvisí s tvým pravopisem a ruku na srdce, byl bych i za sebe nerad, kdyby naši zákazníci začali hromadně pájet, jak se k tomu schylovalo v tomto auditku.

Co se I6tky týče jako systému, tak není dokonalý a má spousty chyb , ale já jsem v tom softíku ( jak ty říkáš ) letos prozatím vystavil 13.506 faktur a jelikož dělám na pobočce ve Zlíně, tak u nás je drtivá většina odběrů osobně a z toho vyplývá , s kolika lidmi jsem měl ( řeším jen letošek ) co dočinění .... Smlouvu mám podepsanou jako obchodník/technik/skladník a znamená to , že jsem nasaditelnej všude když je třeba... a ano, základ je nízký , aby měl kapitalista možnost restrikce , když si bude někdo myslet, že je "elita servisní technik", protože pozná patici procesoru. V TSB lidi, kterým se nechce dělat končí velmi rychle a končí tak, že to nakonec sami rádi musí uznat ... :o))))

Buď rád, že jsi obratem získal novou práci, kde děláš míň a vereš dvakrát tolik a tím se ti splnil sen - dělat houby a brát hodně.

A ruku na srdce ... jsem za tohle auditko rád, protože i pro mě je to báječná zpětná vazba a třeba já z pozice prodejce si vážím všech zákošů - a je jich drtivá menšina - kteří ví. Prostě ví jak to je. A je i spousta lidí tady z nyxu , kterří mi napíšou do pošty a mají ode mě zboží za dealerské ceny. Stačilo jednou říct, že jsou to ty nejlepší ceny jaké jim můžu dát a oni sami rozhodli, jestli to chtělí z TS a nebo vezmou jinde ... a nediskutují se mnou o ceně , že někde to mají o dvě koruny bez daně levnější, jak se mi nedávno tady stalo s jedním nejmenovaným PhDr.

Takže díky všem v jejichž hlavách panuje zdravý selský rozum a umí si spočítat 1+1 a hlavně ... hlavně v nátuře se nebojí práce.

Hezký den.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SYNTHY: sorry ale posilani baliku z jedny casti republiky na druhou plus to ze to trva stejne dlouho jako kdyz to obednavas z ( techdaty,abcka nebo primo treba u vyrobce ) sel jsem tam stim ze uz jsem preci jen nejakej patek praci prodavace pro koncaky delal ( cca 3 roky ) byl jsem vzanej na misto servisniho technika a misto toho jsem si pripadal jako balici a stitkovaci sluzba .Koleb\ga co nastupaval se mnou sic v poho typek ale nevedel ani jaky jsou casovani ramek a jekej rozdil mezi 775 soc 754 :-] nad tim jsem se spis ale pousmal nad cim jsem se nepousmal byl jejich softik kterej je absolutne neprehlednej a po tom co jsem delala v sapu tak jsem si rikal ze snad vetsi blbost nikdo koupit nemuze a vono jo :D absolutne to popiralo jakou koliv argonomiji a moznost nastaveni na jednu fakrutu snad (ted uz si to nepamatuju presne ) 12 ukonu v ruznejch oknech :-] kdyz jsem se cloveka co me zaucoval zeptal jak se to da zjednodusit rekl nevim :D na to si musite zviknout no po stance podpory produktu taky zadna slava no ale gooogle to jisti zejo to je jednoze clovek obedna usb redukci s redukci na ide 2.5>5.5 a prijde mu neco uplne jinyho i kdyz kod sedi chudak clovek jel az z mimone ze to prj mame skladem :D Ted situaci nezmam ale par znamejch i jinejch lidi viz mrdac tam ted byly a nic moc no ostatne postavit tym s lidi co it rozumej je dneska asi dost tezka situace . Osobne me sklamala jeste jedna vec plat : po tom co jsem tam 14 dni saskoval tak jsem se jako dostal k podpisu smlouvy 9800 hrubeho je i na me silna kava . Jeste ze uz jsem mel praci jinde tak jsem jim to podepsal a se smichem odesel jinam .
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    JENDAVB: Jsi to v T.S.Bohemia v Liberci vzdal po 14 dnech, protože lidi kteří tam byli jsou úplně mimo? :o))))
    KEJML
    KEJML --- ---
    SUCZKER: Třeba se z toho aspoň poučí víc lidí :) a tady se můžeme vrátit k tématu .)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    KEJML: no, to se omlouvam v_v , nastuduju to než budu příště prudit...
    KEJML
    KEJML --- ---
    SUCZKER: Ono je taky fajn občas sledovat systémový kluby, pak se člověk ledasco dozví...
    http://www.nyx.cz/index.php?l=user;l2=2;section=market
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ZOBAAK: aha, už se to stalo... no, to jsou teda věci... tak to už vypadá skoro jako ta stará diskuze, s tim už můžu žít... ale ten novej systém filtrů a ukazování jenom nadpisů je mi krajně nesympatickej...
    ZOBAAK
    ZOBAAK --- ---
    SUCZKER: kdyz na ten link ve sledovanejch aspon jednou kliknes, tak by tam pak mely zacit naskakovat ty novy inzeraty... aspon me se to tak chova
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    JENDAVB: to má taky svý úskalí, páč často to vymejšlel někdo, kdo na tom je z hlediska designu UI podobně ;) A hledat něco v cizim kódu je taky lahůdka...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SUCZKER: ja osobne bych portnul neco pod nejakou free licenci a prispusobil to
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    JENDAVB: pokud se to takhle fixne, tak se uvidí, ale nějak někdo něco nabastlil a pak evidentně při tom nedělal analýzu:

[ tržiště / počítače / hardware ] - tohle mam přidáno ve sledovanejch, ale nikdy nevidim, jestli tam jsou nový

Jediná rozumná věc je, že tam je vyplňování místa prodeje, to je tak všechno...

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SUCZKER: taky me to gui nejak neprirostlo k srdci ale myslenka je to dobra snad se jeste nejak vyvine
    KEJML
    KEJML --- ---
    SUCZKER: Jak nejde hledat? Jednak přímo v tržišti je hledání, druhak můžeš filtrovat v přidruženým klubu úplně stejně jako dřív...
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Aneb: Nejhorsi obchod s pocitacema je trziste na nyxu... Neda se v tom hledat, clovek aby proklikaval kazdej inzerat, kdyz se chce dozvedet vic, krasny priklad jak dopadne dobry zamer, kdyz se toho chyti programator a mysli si, ze umi navrhovat UI.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    BUNDA: Kua, at de nyx do ().() s tim svym trzistem, to se neda pouzivat...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    COSBY: tržiště by bylo vhodnější.
    NELDE
    NELDE --- ---
    FRAUD: Spíše změnili cenu a zapomněli změnit cenu pro "dealery". Zkusil bych to za hodinu znovu.
    FRAUD
    FRAUD --- ---
    jeste jsem se dival na jine zbozi v cene 5500 a tam cena naopak klesla o 500 - takze spis nekdo spatne nastavil v ceniku ceny pred a po prihlaseni ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FRAUD:
    maji heslo. stale zakaniky odreme vice :)
    FRAUD
    FRAUD --- ---
    takova dost zvlastni vec na Mironetu: kdyz se prihlasim tak se zvysi ceny - sice u zbozi za 6850 Kc bez DPH o 6 Kc, ale je to divny - vetsinou je cena pri objednani na eshopu nizsi
    rozhodne jsem jim uz napsal mail s tim ze je to trosku podivny ;)
    KEJML
    KEJML --- ---
    Já teda s ALFOU mám jen jednu reklamační zkušenost (a čeká mě teď ještě jedna), ale je pozitivní. Přestal fungovat grafika, tak jsem zabalil, poslal a asi za 14 dnu dostal novej kus (ač teda můj typ už nemaj v nabídce). Bohužel po třech dnech odešla znovu a projevuje se stejně, tak jsem zvědav, co mi na to řeknou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam