JENDAVB: Jsem rád, že jsi mi odpověděl veřejně a řeknu ti k tomu asi tolik.
Zapoměl jsi zmínit, že jste nastupovali na pobočku po odchodu dvou dlouholetých zaměstnanců a tím pádem i ten "kolega na pohodu" jak jsi jej nazval , byť v předchozím postu to byl "úplný mimoň"., jste začínali s čistým listem. Tím pádem je logické, že pro orientaci to chce více než 14 dní. Co se platu týče , tak ten tě sice rozesmál, nadruhou stranu jsi za těch 14 dní toho asi moc nestihl ukázat, takže proč by měl kapitalista mrhat prostředky.
Ten pravý důvod proč jsi se rozloučil tady nebudu veřejně řešit , ale do jisté míry souvisí s tvým pravopisem a ruku na srdce, byl bych i za sebe nerad, kdyby naši zákazníci začali hromadně pájet, jak se k tomu schylovalo v tomto auditku.
Co se I6tky týče jako systému, tak není dokonalý a má spousty chyb , ale já jsem v tom softíku ( jak ty říkáš ) letos prozatím vystavil 13.506 faktur a jelikož dělám na pobočce ve Zlíně, tak u nás je drtivá většina odběrů osobně a z toho vyplývá , s kolika lidmi jsem měl ( řeším jen letošek ) co dočinění .... Smlouvu mám podepsanou jako obchodník/technik/skladník a znamená to , že jsem nasaditelnej všude když je třeba... a ano, základ je nízký , aby měl kapitalista možnost restrikce , když si bude někdo myslet, že je "elita servisní technik", protože pozná patici procesoru. V TSB lidi, kterým se nechce dělat končí velmi rychle a končí tak, že to nakonec sami rádi musí uznat ... :o))))
Buď rád, že jsi obratem získal novou práci, kde děláš míň a vereš dvakrát tolik a tím se ti splnil sen - dělat houby a brát hodně.
A ruku na srdce ... jsem za tohle auditko rád, protože i pro mě je to báječná zpětná vazba a třeba já z pozice prodejce si vážím všech zákošů - a je jich drtivá menšina - kteří ví. Prostě ví jak to je. A je i spousta lidí tady z nyxu , kterří mi napíšou do pošty a mají ode mě zboží za dealerské ceny. Stačilo jednou říct, že jsou to ty nejlepší ceny jaké jim můžu dát a oni sami rozhodli, jestli to chtělí z TS a nebo vezmou jinde ... a nediskutují se mnou o ceně , že někde to mají o dvě koruny bez daně levnější, jak se mi nedávno tady stalo s jedním nejmenovaným PhDr.
Takže díky všem v jejichž hlavách panuje zdravý selský rozum a umí si spočítat 1+1 a hlavně ... hlavně v nátuře se nebojí práce.
Hezký den.