• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.

JAK DŮVĚRYHODNÍ JSOU VAŠI PRODEJCI V OBLASTI KOMPONENTŮ PC ?
    VYŠLI VÁM VŽDYCKY V OBCHODĚ VSTŘÍC NEBO RADĚJI OBJEDNÁVÁTE ČÁSTI SVÝCH MILÁČKŮ PŘES INTERNET ?
    BYLA VAŠE REKLAMACE ZBOŽÍ VŽDY VYŘEŠENA KE SPOKOJENOSTI ?
    CENOVÉ AKCE, NOVINKY V NABÍDCE, JEDNÁNÍ OBCHODNÍKŮ.
    DOSTÁVÁTE VŠUDE ZA STEJNÉ PENÍZE, TO CO U KONKURENCE ?

POJĎME SPOLU Z VAŠICH NÁZORŮ VYTVOŘIT PŘEHLEDNOU INFORMACI O PRODEJCÍCH !

ČÁST PRODEJCŮ JE JIŽ NA NÁSTĚNCE.

rozbalit záhlaví
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    NELDE: to jo, ale stejně, kdo by chtěl domů zálohovací server, že...něco se takhle prodalo, ale stejně mi toho tu zbylo hrozně moc...
    NELDE
    NELDE --- ---
    GULDUR: Obávám se, že cena, co ti nabídnou nebude moc vysoká. Mají velké riziko, že to neprodají. To už to můžeš dát na charitu. Jediné smysluplné zbavení se bývá v prodeji zaměstnancům (a jejich přátelům).
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    pardon za případný offtopic, ale máte někdo zkušenost s případným prodejem HW ve větším množství? Aktuálně likviduji dvě firmy a mám tu docela slušně plnej sklad nejrůznější techniky. Koukal jsem na web, že pár bazarů vykupuje, ale nemám s tím moc zkušeností, poradíte někdo?
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Alza docela rychle reaguje na dotazy pres ten jejich webovy formular.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    KEJML: tak možná bylo ,ale já třeba ted nemám přes den vůbec čas,takže pro mě v danou chvíli,je jednodušší zeptat se tady,protože jistě bude mít někdo podobnou zkušenost ...
    KEJML
    KEJML --- ---
    GONZA223: Bebylo by lepší se ptát Alzy místo Nyxu? :) Pokud zjistíš, že nestíháš jejich termíny, můžeš si rovnou dohodnout nějaký řešení
    WRATA
    WRATA --- ---
    GONZA223: Nevim jak je to tedka ale driv jsi to tam mohl nechat libivolnou dobu ale po mesici si mohli uctovat uschovne ci jak se to jmenuje.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    GONZA223: Tam to nespecha, no stress.. Ale zase treba rok to tam nenechavej (i takovy se nasli :D )
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    DESTROYER: je to myš a notebook ...ale je to na Andělu a ne na té jejich centrále v Holešovicích...Jsem nečekal,že to bude vyřízené tak rychle...
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    GONZA223: Co to je za vec?
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    GONZA223: Já to jednou vyzvedával tak 2 měsíce po, a bylo tam pořád :-)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    nevěděl by tu někdo ,do kdy maximálně musim vyzvednout s Alzy vyreklamované zboží když je to už dneska k vyzvednutí ?
    SCOLEX
    SCOLEX --- ---
    MIKROM: zkusil bych se na to podivat tim zpusobem, ze jste tak dobry, ze i alza od vas kopiruje :)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    RLSO: tak si nainstaluj XP mode a tam to pujde, ne?
    RLSO
    RLSO --- ---
    MIKROM: bohuzial... resety v servisnom mode (power button, left, left, menu) nezaberaju. n forach som sa docital, ze po kazdej poruche bloweru sa error zapise do eeprom a je potrebny "odborny zasa" v servise(kde len projektor pripoja k PC a error z pamate vymazu) ja som si uz nasiel SW,ktory pouzivaju, dostanem projektor do "komunikacneho modu" (popisovany tu, ako bod 1:http://www.manualslib.com/manual/1418/Acer-X110.html?page=72#manual), no bohuzial win 7 ultimatenenajde driver a ja ho nikde nemozem zohnat.

potreboval by som driver na chip DDP 2430 (popisovany na strane 21 horeuvedeneho manualu)
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    RLSO: neni na to nejakej hard reset do factory? ze se drzi pet cudliku a za uplnku mesice to dvakrat otocis proti smeru hodinovych rucicek a zapnes?
    RLSO
    RLSO --- ---
    Ahoj,

nie som si isty auditkom, pripadne zmazte...

Mam projektor Acer X110P. @ mesiace po zarucnej dobe mi odisiel blower, ktory som vymenil za identicky kus. Po vymene blower-u vsak po spusteni ostava na "na obzarovke" systemovy error, ktory ostal zapisany v EEPROM. Ventilator funguje, vsetko ide v poriadku, ide len o chybu, ktora ostala zapisana v chipe.

Zhanam niekoho, kto by mal potrebny software a skusenost s prepisanim EEPROM (idealne z Acer servisu).

Na odmene sa urcite dohodneme (nechcem projektor davat do original servisu Acer - pozarucny servis je predrazeny).

Som z Prahy - projektor priveziem/odveziem.

Budem vdacny za kazdu radu/kontakt.

Diky
    SKRU
    SKRU --- ---
    aha ja myslel, ze exhibuje svou nerdivitu:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    JEREMIUS: jj. Jen tak z hlavy me napada ze by to mohlo byt vykradene.... treba ze Supermana :-D
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    MIKROM: Tohle už jsem viděl milionkrát u jiných firem, takže to s tou krádeží asi tak horké nebude
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    WRATA: my mame toto: https://irs2.4sqi.net/img/general/width960/44549739_Pz0J-GcLtJ8x1OZlOG0Avord9XC8yEOUhTC8bttNbzc.jpg a alza chysta uplne to samy, akorat ma pod tou kosili alzí "a" místo našeho "bs"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam