• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISDomácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál
    RCR
    RCR --- ---
    JESSIEATREIDES: Ja musim rict, ze se mi ta debata (byvalych) ministru moc libila. Smal jsem se vetsinu casu, takovej kabaret jsem dlouho nezazil.
    SARKA: CR nema problem, ktery by bylo dobre propirat a byl dulezitejsi :)
    SARKA
    SARKA --- ---
    JESSIEATREIDES: no to máš pravdu .. bohužel .. já teď podruhé za den zapla čt24 .. a teď tam Topolánka a Talmanovou pro změnu propírá Rath ..
    Tačínám mít pocit, že snad ČR nemá důležitější problém ..
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    SARKA: na druhou stranu to ale mělo alespoň jakous-takous dramatickou zápletku...

když se na obrazovce objevil bohuslav sobotka a další a začalo defilé dvěstěkrát omletých lží a polopravd, bylo to imho ještě horší...
    čímž nechci říct, že vítám praní špinavého manželského prádla politiků v hlavní m politickém debatním pořadu týdne, ale že je česká politika hluboce pod úrovní toho nejprimitivnějšího bulváru...
    SARKA
    SARKA --- ---
    FIN: jj, prislo mi taky trochu moc, ze zrovna v OVM, v nedeli ve 12hod jako prvni tema se 20 minut!! rozebiralo manzelstvi Topolankovych ..
    RCR
    RCR --- ---
    FIN: Usporadejme ji my. Taky mi to leze krkem.
    FIN
    FIN --- ---
    pro krista pána... právě jsem vyslechl, jak vládní úřady doporučují topolánkově manželce, aby dál neplnila roli premiérovy manželky při různých událostech, čemuž ona oponuje a zvažuje...

nepořádá náhodou - a tento dotaz myslím zcela vážně - někdo někde malou demonstraci pod heslem "Topolánkovi, vyřešte si laskavě rodinné problémy soukromě a ne za státní peníze, trapné komedie již bylo dost!"???
    LEGI
    LEGI --- ---
    PUPEK: neboj, myslim, že brzo to někdo zinscenuje
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    super, ale nejde mi to spustit bohužel
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    PUPEK: určitě se to někde objeví... jestli na to narazím, pošlu link
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    dá se na to ještě někde kouknout teď zpětně??
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    meli pokracovat dale, uz to zacinalo miti stavu :)

kdybych vedel, ze jsou tam pouze na hodinu, nekoukal bych, vysledek byl jasny... bohuzel
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    "milý slávku sobotko, to, co jsi tady předvedl... " buhehehe, to je legrace!
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    ted na ct24 je primy prenos jednani koalice a CSSD o podporu vlady
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    CROSS:
    WITTGENSTEIN: jj, beru zpět, nevšim sem si toho, že se to rozdvojuje v bělorusku.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    "Kromě toho do České republiky míří i ropovod Ingolstadt. Vždy je lepší, když má země dodávky z více zdrojů," řekl Aktuálně.cz mluvčí firmy Česká rafinérská Aleš Soukup.

http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=325985&tro1164_0_0

Zatím se tímto ropovodem dopravuje převážně sladká nízkosirná ropa, kterou je možné zpracovat pouze v rafinerii v Kralupech nad Vltavou. Oproti tomu ruská ropa se zpracovává v rafinériích v Litvínově a v Pardubicích. Tam nyní putují zasoby společnosti MERO uskladněné na Slovensku
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MUCKER: Taky jsem se podivoval a stačí se podívat na mapu, kterou tak laskavě poskytlo id Buncak - i ta jižní větev zčásti jde přes Bělorusko (Mozyrská rafinerie),
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Na http://lidovky.zpravy.cz/druha-topolankova-vlada-je-na-svete-dus-/ln_domov.asp?c=A070109_111306_ln_domov_lvv zas mluví o tom, jak jich je 18, ale v rámečku se seznamem Svoboda chybí.
    CROSS
    CROSS --- ---
    MUCKER: cemu presne nerozumis na vete "Rusove zavreli kohoutek"? ;-]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam