• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISDomácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál
    Sledujete také spřízněné kluby Zahraničněpolitické události, Evropská unie a Ruská Federace - události a vývoj dnes a zítra...?
    ---
    Ústava České republiky
    ---
    Zajímejte se, kdo je a jak hlasoval váš poslanec (vyhledávání podle krajů) a váš senátor (podle volebních obvodů)

Nejvíce ze všech se mi líbili dva hoši, kteří nesli na tyčích prázdný průhledný igelit bez jakéhokoli znaku. Opravdu, to mi připadalo jako naprosto nejvýstižnější politické heslo dneška.

Závazná pravidla: Toto je odborný klub. Pokud přímo z URL nebo automaticky doplněného titulku není jasný obsah linkovaného článku, uveďte shrnutí sami. OT a posty s nízkým poměrem signál/šum se mažou, vaše názory patří do Debaty k news. Vystříhejte se vlastních komentářů, které jsou zjevně zbytečné a provokující. A názory bloggerů taky mívají do přínosných komentářů taky hodně daleko...

rozbalit záhlaví
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    SARKA: ach, to jsem viděla, od toho pidipinďoura Ratha to tak sedí...
    RCR
    RCR --- ---
    JESSIEATREIDES: Ja musim rict, ze se mi ta debata (byvalych) ministru moc libila. Smal jsem se vetsinu casu, takovej kabaret jsem dlouho nezazil.
    SARKA: CR nema problem, ktery by bylo dobre propirat a byl dulezitejsi :)
    SARKA
    SARKA --- ---
    JESSIEATREIDES: no to máš pravdu .. bohužel .. já teď podruhé za den zapla čt24 .. a teď tam Topolánka a Talmanovou pro změnu propírá Rath ..
    Tačínám mít pocit, že snad ČR nemá důležitější problém ..
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    SARKA: na druhou stranu to ale mělo alespoň jakous-takous dramatickou zápletku...

když se na obrazovce objevil bohuslav sobotka a další a začalo defilé dvěstěkrát omletých lží a polopravd, bylo to imho ještě horší...
    čímž nechci říct, že vítám praní špinavého manželského prádla politiků v hlavní m politickém debatním pořadu týdne, ale že je česká politika hluboce pod úrovní toho nejprimitivnějšího bulváru...
    SARKA
    SARKA --- ---
    FIN: jj, prislo mi taky trochu moc, ze zrovna v OVM, v nedeli ve 12hod jako prvni tema se 20 minut!! rozebiralo manzelstvi Topolankovych ..
    RCR
    RCR --- ---
    FIN: Usporadejme ji my. Taky mi to leze krkem.
    FIN
    FIN --- ---
    pro krista pána... právě jsem vyslechl, jak vládní úřady doporučují topolánkově manželce, aby dál neplnila roli premiérovy manželky při různých událostech, čemuž ona oponuje a zvažuje...

nepořádá náhodou - a tento dotaz myslím zcela vážně - někdo někde malou demonstraci pod heslem "Topolánkovi, vyřešte si laskavě rodinné problémy soukromě a ne za státní peníze, trapné komedie již bylo dost!"???
    LEGI
    LEGI --- ---
    PUPEK: neboj, myslim, že brzo to někdo zinscenuje
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    super, ale nejde mi to spustit bohužel
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    PUPEK: určitě se to někde objeví... jestli na to narazím, pošlu link
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    dá se na to ještě někde kouknout teď zpětně??
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    meli pokracovat dale, uz to zacinalo miti stavu :)

kdybych vedel, ze jsou tam pouze na hodinu, nekoukal bych, vysledek byl jasny... bohuzel
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    "milý slávku sobotko, to, co jsi tady předvedl... " buhehehe, to je legrace!
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    ted na ct24 je primy prenos jednani koalice a CSSD o podporu vlady
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    CROSS:
    WITTGENSTEIN: jj, beru zpět, nevšim sem si toho, že se to rozdvojuje v bělorusku.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    "Kromě toho do České republiky míří i ropovod Ingolstadt. Vždy je lepší, když má země dodávky z více zdrojů," řekl Aktuálně.cz mluvčí firmy Česká rafinérská Aleš Soukup.

http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=325985&tro1164_0_0

Zatím se tímto ropovodem dopravuje převážně sladká nízkosirná ropa, kterou je možné zpracovat pouze v rafinerii v Kralupech nad Vltavou. Oproti tomu ruská ropa se zpracovává v rafinériích v Litvínově a v Pardubicích. Tam nyní putují zasoby společnosti MERO uskladněné na Slovensku
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MUCKER: Taky jsem se podivoval a stačí se podívat na mapu, kterou tak laskavě poskytlo id Buncak - i ta jižní větev zčásti jde přes Bělorusko (Mozyrská rafinerie),
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Na http://lidovky.zpravy.cz/druha-topolankova-vlada-je-na-svete-dus-/ln_domov.asp?c=A070109_111306_ln_domov_lvv zas mluví o tom, jak jich je 18, ale v rámečku se seznamem Svoboda chybí.
    CROSS
    CROSS --- ---
    MUCKER: cemu presne nerozumis na vete "Rusove zavreli kohoutek"? ;-]
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    CROSS: ok. a ještě jedna věc: absolutně jako nechápu co se děje a proč ropa neteče přes ukrajinu jižní větví k nám a do evropy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam