FIN: případně si začnou povídat, že jsi na tom tak zle, že jim musíš sdělovat, jak dobře se máš, že tvá peněženka i libido si rochní blahem - to je prostě nanejvýš podezřelé...
před pár lety jsem nějak neměla moc práce, tak jsem se rozhodla své schopnosti zúročit někde jinde... Obešla jsem barrandovské ateliéry, nechala své CV ve všech produkcích a za čas se ozval Hřebejkův castingový režisér Ondráček, že bych se mu hodila do firmy...
Od samého počátku nechtěl věřit, že jsem se česky naučila sama a jako dospělá, nemohl uvěřit, že zvládám angličtinu i němčinu (ach, něco tak neobvyklého, sic! samotné je mi trapně, když to zde píšu, protože znám X lidí, kteří umějí pětkrát tolik jazyků, co já), když zjistil, že jako někdejší členka lokalizačního týmu pro Apple pracuji s Macintoshem ještě lépe než s PC a dokonce zvládám jednoduché skriptování, šel se podělat...
Taky že ta spolupráce brzy skončila (velmi nepříjemným a filmařskou hysterií uměle vytvořeným skandálem)... Od té doby nechci mít s tou sebrankou nic společného a dobrovolně se odsuzuji k věčné profesní samotě.