LEGI: Pardon, mluvil jsem o sobotním dopoledni (pátek jsem neviděl) a myslel jsem Dvořákovou z VŠE a Macha z CEP (jesltli je opravdu mladej konzervativec teda nevím, ale rozhodně tak mluvil), ti tam byli afaik pořád, ostatní hosty studia (Best z Fleet Sheet a další) neřeším, od těch jsem hodně subjektivní pohled očekával. Jak říkám, Dvořáková udělala hodně dobrej dojem, Macha bylo potřeba brát dost s rezervou. Ale každopádně ani ten Železnej, proti kterýmu jsem jinak apriori zaujatej, mi nepřišel nijak nekorektní, akorát holt nebyl moc pohotovej, ale nebyl jsem tam, nesoudím.
Jinak to byl ovšem ze strany pánů poslanců a senátorů tyjátr dost nechutnej. A nemůžu si pomoct, ale překrucování a manipulací procedurou a veřejným míněním jsem napočítal ve švejnarovském táboře nesrovnatelně víc (což neříká nic o Švejnarovi samotným), taky proto si myslím, že kdyby Topol ten přenos sledoval v televizi, neměl by důvod tak vyskakovat, ale chápu, že zevnitř to mohlo působit jinak. Nicméně poštěkávání na novináře je trapný skoro vždycky, holt mu nervy tekly i ušima.